💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Provincie Kampot, ze které vám dovážíme Kampotský pepř, je jednou z nejmalebnějších oblastí Kambodži, která si dokázala uchovat svou autentickou tvář ovlivněnou nejen samotnými Kambodžany, ale také kolonialisty, kteří zde v minulých stoletích působili. Je jedinečným místem, kam musíte vyrazit, chcete-li poznat skutečnou Asii. Byť se jedná o nádherné místo, turismus jej prozatím příliš nezměnil, a tak si zde za skutečně minimální náklady můžete vychutnat dovolenou, na kterou nikdy nezapomenete.

Proč se nám tak líbí v Kampotu?

Kromě toho, že milujeme všudypřítomně zelenající se plantáže, máme zde i spoustu oblíbených míst, které navštěvujeme každoročně a které s pepřem z oblasti Kampot přímo souvisí. Co taková pepřová turistika může obsahovat?

Bokorské hory

Určitě byste si neměli nechat ujít národní park Bokor, ve kterém se stanete svědky krás, které dokáže vytvořit pouze místní příroda. Jedná se o hory, které z jedné strany dělají stín právě našim plantážím a poskytují jim útulné útočiště připomínající džungli. Pokud vyrazíte do těchto hor, tak kromě známých historických míst a nádherných starých budov uvidíte i vodopád Popokvil. Na tomto jedinečném místě splynete nejen s přírodou, ale také s místními. Jedná se o oblíbené místo meditujících mnichů i místních, kteří se zde osvěžují během parných dní.

Mořské ryby servírované jako nikde na světě

Chtěli byste ochutnat Kampotský pepř jako nikdy předtím? Potom bychom vám doporučili rybí trhy v blízkém Kepu, kde vám s čerstvě vylovenými krevetami naservírují také čerstvý zelený Kampotský pepř přímo na stonku a lehce ugrilovaný na pánvi. Delikatesa, na kterou sem lákáme i naše přátele. Samotné město je plné restaurací, které se na vaření s pepřem přímo specializují, dělají školy vaření či jej prostě zařazují do jídelníčku s naprostou samozřejmostí.

P.S. Věděli jste, že unikátní kampotské podnebí a půda dávají jedinečnou kvalitu vícero surovinám, než je jen Kampotský pepř? Místní sůl je kupříkladu jedna z nejchutnějších a nejzdravějších, kterou jsme kdy měli na talíři. A najdete ji i u nás. Výborné je i další lokální koření a čerstvé byliny, které famáři pěstují na svých pozemcích.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments