💸   Kampotský pepř za 99 Kč|  Jedinečné skandinávské mlýnky|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

  Jedinečné skandinávské mlýnky

Kolik lidí, tolik chutí a tolik grilovacích kořenících směsí. Možností, jak si ochutit maso, které budete pokládat na rozpálený gril, je nepřeberné množství. Některé druhy koření je dobré rozmíchat do marinády, jindy je dobré kořenit až v momentě, kdy už je maso na grilu. Vstupte s nám do světa vůní z celého světa a své grilování pořádně okořeňte.

Bez koření to nejde

Grilovací koření je nezbytným pomocníkem pro všechny, kteří chtějí z rozpálené mřížky grilu sundávat dokonale ochucené maso. Můžete se buď spolehnout na jeden druh koření, případně nalézt takovou grilovací směs, která bude vašim chuťovým preferencím nejlépe vyhovovat.

Koření je často jeden ze základních kamenů marinád. Do nich se hodí především kořenící směsi s bylinkovým či paprikovým základem. Jednotlivé ingredience v marinádě krásně rozvinou svou chuť a vůni, které se následně přenesou do masa. Díky marinádě navíc nedojde k jejich spálení, pokud bychom jimi kořenili maso přímo na grilu.

Namíchej si sám

Ve zcela ideálním světě by si měl mistr grilu míchat koření na grilované maso sám. V dokonalém světě však nežijeme, a tak se klidně můžete poohlédnout v obchodech, jaké grilovací směsi nabízí a minimálně se u regálu inspirovat.

Různé kořenící směsi se totiž hodí k různým druhům masa. Zatímco ryby si budou lépe rozumět se zelenými bylinkami, k chuti drůbeže se skvěle hodí sladší směsi s paprikou a sušeným rajčetem. A u tmavého masa můžete experimentovat, jak se vám jen zachce.

Nepodceňte ani výběr správného masa. Ten totiž pro úspěch při grilování může být klíčovým momentem.

Méně je někdy více

Pamatujte však, že se nic nemá přehánět a občas stačí maso okořenit jen lehce, třeba až v momentě, kdy je na grilu. K tomu jsou ideální nejrůznější pepřové grilovací směsi, které jen lehce doplní a podtrhnou chuťový profil masa a zároveň nemají tendenci se připalovat a hořknout. 

Díky tomu můžeme maso, jako jsou například steaky, kořenit Kampotským pepřem i v momentě, kdy se nám na rozpálené mřížce maso zatáhne. Dostali jste chuť si něco ugrilovat? Tak si grilovačku pořádně okořeňte!



Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments