💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Jak vzrušující může být kombinace pepře a sladkých dezertů se můžete dočíst nejen v jednom z našich článků, ale také se snadno přesvědčit na vlastní chuťové pohárky. Co ale vyzkoušet netradiční kombinaci pepře z Kampotu s tradičním produktem v podobě domácího medu?

Pepř i med mají na lidské zdraví blahodárné účinky.

Cenný poklad z úlů, stejně jako pepř, napomáhá při poruchách trávení, hojí sliznice, povzbuzuje činnost střev a pomáhá uklidňovat. Má blahodárné účinky na zklidnění mysli a také působí antibakteriálně a jako rychlá dezinfekce.

Zkrátka má spoustu podobných účinků jako pepř. Oba je ovšem dobré nasadit v době, kdy cítíte, že na vás, jak se lidově říká, něco leze. Stačí vzít med, přidat nejlépe červený pepř z Kampotu a následně si touto dobrotou ochutit čaj nebo mléko. 

Vzniklou směs lze používat i v kuchyni 

Steak marinovaný v omáčce s přidaným pepřovým medem dostane nevídanou chuť, a to samé platí i o salátu, na který můžete ze zlatavého pokladu s nadrcenými kousky pepře připravit chutnou zálivku. Myslete však na to, že tak kvalitní pepř, jako je ten náš z oblasti Kampot, je zapotřebí kombinovat s kvalitním medem.

Dobrý pepř a ani kvalitní med nehledejte v běžném supermarketu. Stejně jako pro vás hledáme ta nejlepší pepřová zrna přímo od kampotských farmářů, i vy si dejte záležet a vyhledejte lokálního producenta medu a odebírejte med přímo od něj. Kvalita jeho medu bude s největší pravděpodobností daleko převyšovat kvalitu medu dostupného v běžném obchodě. Navíc podpoříte lokální ekonomiku a osobu, která produkuje med s čistou láskou, často bez vidiny velkých zisků. 

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments