💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Není tajemstvím, že .pepper..field spolupracuje s vyhlášenými českými restauracemi, kterým umožňuje vařit z toho nejlepšího pepře na světě. Pepř z Kampotu dodáváme profesionálům, kteří mají na svém kontě i ocenění slavnou michelinskou hvězdou a kteří na tomto pepři staví jedinečná menu, míchají infuzované drinky a připravují nečekaně rafinované dezerty. Své hosty zkrátka neustále překvapují chutí, kterou jejich návštěvníci doposud neměli na jazyku. 

Partnerství s těmi nejlepšími

Těch restaurací, se kterými jsme si plácli a uzavřeli partnerství, je dnes již celá řada. Patří mezi ně například Casa De Carli v čele s michelinským šéfkuchařem Matteo De Carli, kterým je naším ambasadorem a jehož panna cottu s červeným Kampotským pepřem ocenil i český Forbes jako něco naprosto výjimečného. Vzpomínáme rádi i na MIURA restauraci v Beskydech, kde vyhlášený šéfkuchař Michal Goth ví o pepři tolik co málokdo. Najdete nás i v SOHO Restaurant, kde jsme spolu nejdříve dlouhodobě vařili, ale nyní si zde můžete náš Kampotský pepř i koupit.

Mezi tato jména se můžete zařadit i vy se svou restaurací. Stačí se pouze stát členem našeho pepřového klubu a těšit se z výhod, které vám toto členství přináší. Mezi ně patří například pořádání speciálních eventů, jichž se můžete účastnit a dozvědět se tak více o tom, jak s pomocí Kampotského pepře sestavit unikátní menu a namíchat nečekaně delikátní drinky. Otevře se vám možnost spolu s námi pro exkluzivní spolupráce, které s restauracemi připravujeme, jako například náš velmi úspěšný event s pravými kambodžany v restauraci SIA, kde jsme zároveň přispěli každým jídlem na komunitu v Kardamomových horách.

Chcete pepřit ve velkém?

Speciálně pro potřeby všech šéfkuchařů jsme si také připravili balení Kampotského pepře výhodně pro restaurace. V naší nabídce najdete kilová balení pepře červeného, černého, bílého, ale i výběrových druhů, kterými jsou lyofilizovaný zelený a tmavě červený Kampotský pepř.

Pro testování můžete zvolit i gastro STARTERPACK či gastro ALLPACK, které obsahují tři nebo čtyři druhy pepře v půlkilových baleních. Ty se mohou pro vaši restauraci stát vstupní branou do zcela nového světa chutí, za kterou vám bude tleskat každý váš host.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments