💸   Kampotský pepř za 99 Kč|  Jedinečné skandinávské mlýnky|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

  Jedinečné skandinávské mlýnky

Všechny dobré věci jsou kulaté. Naše planeta, dobře najedené břicho a také pepřová zrna. Díky naší spolupráci s čokoládovnou Steiner&Kovarik se nově mezi nejlepší kulaté věci řadí také naše čokoládové kuličky s malým kampotským překvapením uvnitř.

Vždy, když vymýšlíme některou z našich novinek, snažíme se při jejím vzniku spojit s těmi největšími profesionály, na které lze v České republice narazit. To byl také důvod, proč jsme oslovili Silvii Steinerovou a Petra Kovaříka z pražské čokoládovny Steiner&Kovarik, jejichž čokoládu zdobí celá řada světových ocenění a mezi jejichž zákazníky patří i samotný ománský sultán. Není divu, jejich unikátní koncept zpracování čokolády tzv. Bean to Bar, kdy má právě sama čokoládovna celou výrobu naprosto pod kontrolou, je na první pohled známkou kvality.

Takto výjimečnou čokoládu jsme se rozhodli doplnit o to nejvýjimečnější, co může nabídnout .pepper..field. Volba okamžitě padla na náš zelený lyofilizovaný pepř, za který jsme byli oceněni jako jediní v ČR gastronomickým Oscarem, tedy zlatou trofejí Golden Fork na celosvětové gastronomické soutěži Great Taste. 

Jak na pravou bílou čokoládu a lyofilizovaný pepř?

Právě díky lyofilizaci, nebo chcete-li sušení mrazem, se nám povedlo zachovat v zeleném pepři jeho čerstvost a unikátní svěží chuť, kterou doplňuje lehká slanost nálevu, ve kterém je před lyofilizací uchováván. Tento poklad jsme spolu se Steiner&Kovarik zabalili do netypické bílé čokolády s přidanými mandlemi, která je jemným pohlazením nejen po jazyku, ale i po duši. 

A to jste věděli, že pravá bílá čokoláda obsahuje ještě více čokolády, než typická tmavá? Stačí, aby si výrobce ponechal velmi cenné kakaové máslo, které se za jiných okolností prodává do kosmetického a farmaceutického průmyslu. Ale přesně tohle Petr Kovařík nedělá, takže i naše chocobombs jsou plné toho nejkvalitnějšího a zdravého kakaového másla.

Víte, jak chutná “zdravé” dražé?

Právě dražovač hraje naprostý prim ve výrobě. Díky němu totiž vznikají tyto nádherné, souměrné, sametové zlaté kuličky. Uvnitř čokoládového dražé se nachází celé pepřové zrnko, které dodává jemnému požitku pořádný říz. Jak moc intenzivní bude, je zcela na vás a vašem výběru. V každém balení totiž naleznete hned tři velikosti kuliček. Zatímco u největších převládá chuť čokolády, kterou jemně dokreslují pepřové tóny na pozadí, v případě kuliček nejmenších čekejte pořádně štiplavou jízdu, která vás bude neskonale bavit.

Vše jsme zabalili do luxusní dárkové krabičky zdobené sametově černou a jasně zlatou barvou, které naznačují, jak moc luxusní artikl se uvnitř ukrývá. 

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments