💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Dovolená v Asii se stala v posledních letech malým fenoménem, který začíná ohrožovat dokonce i všemi Čechy tolik milované Chorvatsko. Letět na dovolenou do Asie však není jen tak. Tento kontinent nabízí celou řadu zajímavých zemí, nespočetné množství úžasných míst a bezbřehý počet aktivit, které se zde dají podniknout.

Chcete autentický zážitek bez turistického ruchu? Vyzkoušejte Kambodžu

Vietnam, Thajsko, Bali, to všechno jsou notoricky známé destinace, kde si můžete vyzkoušet surfování, potkat spoustu zajímavých lidí z celého světa, dobře a levně se zde najíst a skvěle si odpočinout. A pak je tu Kambodža, magická země plná věčně usměvavých lidí, která je jedním z posledních opravdových střípků dálného východu.

Surfovat se tu sice nedá, vše ostatní je tu však několikanásobně zajímavější. Najdete zde dostatek možností, jak se ubytovat u místních, míra turistického ruchu se drží ve snesitelných mezích a shon a chaos se Kambodže doposud vyhýbá obloukem. Díky tomu tento malý ráj na Zemi dokáže nabídnout něco, co výše zmiňovaným zemím prostě chybí. Je to autenticita, díky které budete moci tuto zemi poznat ze všech jejích stránek.

Nebojte se místních - ukážou vám ta nejkrásnější místa

Abyste mohli Kambodžu objevit takovou, jaká ve skutečnosti je, je zapotřebí, aby vám ji nejlépe ukázal někdo, kdo zde žije, tedy místní. Právě zdejší komunita má klíče od dveří, které jsou jinak klasickým cestovkám pevně uzamčeny. A tyto dveře nemusí nutně vést na ostatním utajená místa. I když navštívíte stejné památky a budete se procházet po stejných místech jako ostatní turisté, váš zážitek může být zcela jiný.

Pokud do těchto dveří vstoupíte, objevíte malý kus Asie s neuvěřitelnou spoustou historických míst, jejichž výčet Angkorem teprve začíná. Budete se moci podívat na okouzlující přírodní scenérie jakoby vytržené z historických pohlednic.

Tím nejúžasnějším, co Kambodža nabízí, jsou však sami lidé, kteří zde žijí. Byť jsou v jejich tvářích stále vepsány hrůzy, které se zde staly během řádění rudých Khmérů, široký úsměv od ucha k uchu a oči plné radosti jsou důvodem, proč se i pro nás stala Kambodža druhým domovem.

Právě díky těmto lidem jsme poznali sami sebe a našli životní poslání, kterým je co nejvíce místním pomáhat. A to nejen skrze Kampotský pepř, který pěstují na svých farmách, ale také skrze vás, kterým ukazujeme, jak úžasnou zemí Kambodža je.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments