💸   Kampotský pepř za 99 Kč|  Jedinečné skandinávské mlýnky|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

  Jedinečné skandinávské mlýnky

„My jsme udržitelný e-shop,“ mantra, kterou dnes uslyšíte od každého druhého prodejce. Mnoho z nich ovšem pouze využívá tohoto dobového trendu a za snahou se zviditelnit se jejich starost o planetu opírá snad jen o to, že fakturu odesílají elektronicky, a ne vytištěnou na papíře. 

Jak vznikl certifikát se zeleným lístkem?

Pokud však hledáte e-shop, který to s udržitelností myslí skutečně vážně, jistě se vám bude hodit nový tuzemský nástroj Udržitelný e-shop, za kterým stojí vyhledávač zboží Heureka, Visa, Komerční banka a Asociace společenské odpovědnosti, která nás v posledním ročníku udílení cen SDG’s ocenila druhým místem v nejnašlápější kategorii Byznys.

Pro .pepper..field je udržitelnost jedním ze stavebních kamenů, a to znamená jediné. Náš projekt se stal jedním z prvních certifikovaných e-shopů, a to díky našemu neúnavnému přístupu a novým nápadům v oblasti udržitelnosti. Navíc jsme byli požádáni, abychom pomohli sestavit kritéria také pro ostatní, kteří budou chtít certifikát Udržitelný e-shop do budoucna získat! A tak jsme – ve spolupráci s dalšími českými udržitelnými velikány jako jsou Econea nebo Freshlabels – vymysleli dotazník, který může každý český e-shop vyplnit a přihlásit se k nám do party. 

Udržitelný e-shop jako pomoc pro zákazníky

Zákazníkovi se tak dostává do rukou další nástroj, s jehož pomocí může velmi jednoduše a rychle zjistit, který e-shop vychází vstříc jeho představám o udržitelnosti. Zelená nálepka s třemi lístky vám prozradí, kde má nakupování skutečný smysl a dopad na naši planetu.

V našem případě to je nejen ekologický způsob balení pepře, spolupráce s dalšími lokálními výrobci v našem okolí, ale i podpora farmářů v dalekém Kampotu, kteří pro nás pěstují ten nejlepší pepř na světě, za což jim dáváme adekvátní férovou odměnu, což nemusí být samozřejmostí v případě jiných obchodníků. Protože naše planeta nedělá rozdíly. Jsme tady všichni společně.

Jsme rádi, že vy, naši zákazníci, jdete stejně jako my udržitelnosti naproti a pomáháte nám alespoň malou trochou naplnit vizi chovat se k naší planetě tak, jak si to skutečně zaslouží. Domov totiž máme jen jeden, pojďme ho společně trochu hýčkat!

Ostatně, přesvědčte se sami, kde certifikované udržitelné e-shopy objevíte.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments