💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Plně naložené nákladní lodě plující měsíce po moři převážejí sisalové pytle, které jsou mnohdy uskladněny ve vlhkém a nepříliš čistém prostředí. Obsahem těchto pytlů je často pepř, který je jedním z nejobchodovanějších koření světa. Pepř na lodích postupně zatuchává, plesniví a k zákazníkům se dostává ve stavu, který z něj rozhodně nedělá úplně delikátní koření. A to nemluvíme o dlouhém řetězci firem a přeprodejců, kteří si dále pepř předávají a skladují v nevhodných podmínkách. Jak se dostat k chutnému Kampotskému pepři a tomuto kolečku se vyhnout?

Ve jménu zachování kvality

Chuť Kampotského pepře neurčuje jen lokalita, ze které pochází, ale také způsob, jak je dále zpracováván. Každý Kampotský pepř totiž není stejně kvalitní, což do určité míry ovlivňuje i způsob, jak je s ním po sklizni zacházeno.

My v .pepper..field se snažíme pepř dostat na váš stůl co nejrychleji a v naprosto špičkové kvalitě. V tom se zásadně lišíme od velkých farem na pepř a jiných distributorů.

1. Pepř v Kambodži okamžitě vakuujeme na našich českých strojích, které jsme pořídili malým rodinám farmářů díky České rozvojové agentuře. S vakuací jim pomáhá často samotný pan prezident KPPA.

2. Pečlivě zavakuované 1kg pytlíčky pepře jsou srovnány do kartonových boxů max po 10 kusech, aby se tlakem nepoškodily.

3. Létáme letadlem. Je to nesmírně nákladné, ale na rozdíl od konkurence tady máme pepř do pár dnů od sběru, rychle, bezpečně a hlavně bez rizika kontaminace na vodě.

4. Okamžitě po příletu do ČR dáváme pepř ještě na český sortex – to je precizní stroj s laserovou optickou mechanikou, který nám zajistí, že místo čistoty 98 % dosáhneme perfektní čistoty 100 %. Neznáme nikoho na světě, kdo by byl takto precizní a využíval podobné stroje.

5. Následně pepř ihned balíme do našich českých obalů – poctivě, ručně!

No a dál je to na vás – na každém obalu edukujeme o tom, abyste Kampotský pepř uchovávali v suchu, chladu, temnu a zavírali zkumavku i sáček. Tak vám totiž vydrží parádně čerstvý a lahodný až 3 roky a chutná stále tak, jako byste jej zrovna nakoupili u jedné z našich rodin v Kambodži!

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments