💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Sledovali jste další díl pořadu MasterChef Česko? Ve středu 22. 11. jste ho mohli vidět na Voyo, zatímco na TV Nova až 29. 11. Na šestici amatérských kuchařů opět čekala výzva a také vyřazování. Co bylo tématem tohoto dílu? Jak se s výzvou soutěžící poprali? Který z našich pepřů mají nejraději porotci i soutěžící? Pomohl někomu k vítězství? Byly jejich výsledné talíře krásné? A kdo si vyslechl ošklivý verdikt?

To by ale nebyla kuchyně MasterChef, kdyby porotci - Radek Kašpárek, Jan Punčochář a Přemek Forejt - nezařídili pěkně peprný zvrat… Co myslíte, že soutěžícím přichystali?

Podívejte se na Voyo už teď, nebo se těšte za týden, ve středu 29. 11., na TV Nova ve 20:20. 

Co o vaření s nejlepším pepřem světa říkají letošní soutěžící a šéfkuchař a porotce Jan Punčochář?

"Váš pepř máme rádi a dobře se nám s ním pracuje, především s lyofilizovaným!"
Jan Punčochář, šéfkuchař, MasterChef porotce

"Váš pepř používám snad do všeho, například fermenovaný je perfektní!"
Tereza Vyhlídalová, MasterChef finalistka 2023

“Miluju pepř, kdo ne?! Pepř používám snad do každého jídla, můj oblíbený je určite pepř bílý, miluju ho pro svoji jemnost a intenzitu! Používám ho hodně do mých oblíbených asijských polévek.”
Adam Rundus, MasterChef finalista 2023

"Protože se zajímám o kvalitní suroviny, .pepper..field dobře znám a doma s jiným nevařím, protože nemá absolutně konkurenci, co se chuti a intenzity týká.”
Petra Kamencová, MasterChef finalistka 2023

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments