💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Jak jistě víte, Kampotský pepř je díky své jedinečné chuti označován za nejlepší pepř na světě. Neznamená to však, že všechen zakoupený pepř z této oblasti bude dosahovat vždy těch nejlepších kvalit. Jeho kvalita je totiž značně ovlivněna čerstvostí. Jak poznáte, že je kupovaný pepř skutečně čerstvý? Od toho slouží tzv. šarže, se kterou se můžete setkat také pod pojmem Lot number. Toto číslo vám prozradí nejen to, kdo váš pepř vypěstoval, ale hlavně kdy jej vypěstoval, a tedy zda vy kupujete skutečně čerstvou a autentickou chuť Kambodže. Často se totiž může stát, že koupíte Kampotský pepř s lot number starým 4 roky, což se dramaticky promítne na kvalitě!

K čemu slouží Lot number?

Stejně jako má každý automobil číslo šarže a sériové číslo, které dohromady tvoří identifikační číslo vozidla, má takové identifikační číslo i Kampotský pepř. A stejně jako u jiných výrobků, které mohou být jednoduše zaměněny a jejich kvalitu je třeba sledovat, je potřeba zaznamenat i cestu Kampotského pepře ke konečnému spotřebiteli, tedy k vám. 

Číslo šarže nám u Kampotského pepře dovoluje snadno provádět pravidelnou kontrolu kvality, vypočítávat data spotřeby a sledovat jeho produkci. Pro všechny naše zákazníky je to výjimečný identifikátor, který mohou použít při prozkoumávání doručeného Kampotského pepře – aby se ujistili, že je vše v pořádku. 

Zkrátka a dobře – Lot number vás dovede až k samotnému počátku. Do Kambodže. Do provincie Kampot. K našim farmářským rodinám, které se pod naším Lot číslem skrývají. ☺

Jak se v Lot numberu vyznáte

První část Lot numberu se neustále mění s každou úrodou. Slouží tedy také jako identifikátor toho, kdy byl daný pepř vypěstován a jak čerstvý je. Díky tomu, že pepř dovážíme do Evropy několikrát ročně, máte jistotu, že Lot number na našem pepři vždy značí aktuální sklizeň daného roku. Tak například - je na vašem sáčku napsáno B21? Pak byl váš Kampotský pepř sklizen v tomto roce. ☺

Další část Lot number zůstává neměnná. Podle ní lze určit, že Kampotský pepř pochází opravdu z farem pod .pepper..field.  V našem případě si tak můžete ověřit, že pepř odebíráme od skutečně malých, lokálních pěstitelů, jejichž pepř dosahuje té nejvyšší kvality - a také, kolik jich je. Vše navíc přehledně monitoruje KPPA, největší organizace, pod kterou spadá veškerá produkce Kampotského pepře. Podívejte se na naše číslo C-043.

Bohužel ne všichni výrobci mají potřebu nabízet svým zákazníkům jen to nejlepší, a tak se může stát, že jejich sáčky obsahují pepř sklizený klidně i před čtyřmi roky. To se následně silně odráží na kvalitě obsaženého pepře, která ztrácí na své chuťové intenzitě, může u něj dojít k zatuchnutí a dalším problémům, kvůli kterým je následně nepoživatelný.

Lot number by mělo být na obalu vždy velmi dobře viditelné!

V našem případě jej najdete na zadní straně sáčků u certifikací, které jsou další známkou toho, že Kampotský pepř, který naleznete u nás, je skutečným originálem, šampaňským mezi pepři, který výjimečně chutná a pomáhá tam, kde je potřeba.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments