💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Když hledáte gastronomickou dokonalost, pátrejte po hvězdách Great Taste

Dopřáváte si rádi jídlo vytříbené chuti a té nejvyšší kvality? Na trhu samozřejmě můžete najít celou řadu výrobců či obchodníků, kteří nešetří u svých produktů chválou. Ne vždy jsou však tato slova podložena pravdou a často se jedná jen o marketingovou strategii, která má za cíl jen jedno: prodat. Jak tedy poznat skutečně kvalitní výrobek?

Záruka kvality pro zákazníka

Odpovědí na tuto otázku může být ocenění Great Taste. Toto ocenění by se dalo přirovnat k jakýmsi Oscarům světa gastronomie či michelinským hvězdám světa gastronomických podniků. Jedná se zkrátka o akreditační systém, díky kterému má spotřebitel jistotu, že produkt, který kupuje, dosahuje těch nejvyšších kvalit.

O tom, zda je přihlášeným udělena hvězda Great Taste, rozhoduje porota složená z více než 500 na slovo vzatých odborníků - jmenuje se Guild of Fine Food. Ti mohou produktu udělit jednu, dvě, případně i tři hvězdičky, pokud se jedná o skutečně výjimečný gastronomický zážitek. Zároveň však může produkt odejít s prázdnou, pokud se nezalíbí.

Co vlastně počet hvězd znamená?

1 hvězda: Jednoduše lahodné - Jedná se o produkt, který vyniká svou fantastickou chutí. Podle poroty Guild of Fine Food získá svou hvězdu přibližně 25 % z celkově přihlášených produktů.

2 hvězdy: Mimořádné - Nadmíru chutná potravina. Méně než 10 % přihlášených produktů získá takové ohodnocení.

3 hvězdy: Vynikající - Neobyčejně delikátní a chutný produkt! Každoročně toto ohodnocení získá pouze 2 % z přihlášených potravin z celého světa. A sami porotci doporučují, abyste rozhodně z obchodu neodcházeli bez jejího pořízení.

Kolik hvězd můžete najít u nás

Od loňského ročníku soutěže se můžeme pochlubit hned několika hvězdami Great Taste. Ty má například náš tmavě červený Kampotský pepř. Vůbec největší úspěch v celosvětovém měřítku sklidil náš lyofilizovaný pepř. Nejenže si odnesl vysvědčení, na kterém se blyštěly hned tři hvězdy, ale zároveň se nám s ním podařilo dosáhnout na vůbec nejvyšší ocenění, které lze ve světě gastronomie získat.

Pokud jsme zmiňovali, že Great Taste lze vnímat jako gastronomický ekvivalent filmových Oscarů, pak onou zlatou soškou, kterou si ze soutěže přeje odnést každý přihlášený, je tzv. Golden Fork, tedy Zlatá vidlička. Ta je udělována těm nejlepším z nejlepších, a v minulém ročníku si ji z více než 14 tisíc přihlášených produktů ze 108 zemí světa odneslo pouhých 14. A náš lyofilizovaný pepř byl jedním z nich. Co porotce na tomto mrazem sušeném zeleném pepři tak uchvátilo? Ochutnejte sami!

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments