💸   Kampotský pepř za 99 Kč|  Jedinečné skandinávské mlýnky|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

  Jedinečné skandinávské mlýnky

Grilovací omáčka je při grilování stejně důležitým elementem jako dobře rozžhavené uhlíky či kvalitní marináda. Jenže druhů omáček je spousta, a ne každý se hodí ke každému druhu masa a zeleniny. Jak tedy omáčky a grilované suroviny nejlépe propojit v dokonalou delikatesu? Inspirovat se můžete například u nás, co je však nejdůležitější, vždy vybírejte podle toho, co přesně budete na rozžhavenou mřížku grilu pokládat.

BBQ & hovězí maso

Například slavná BBQ omáčka je univerzál, který neurazí u žádného druhu masa, nicméně nejlépe si rozumí s hovězím. Pokud budete grilovat žebírka, dělat dobré hovězí burgery nebo steaky, BBQ bude dokonalým doplňkem, po kterém se vaši hosté utlučou. BBQ si případně rozumí dobře i s vepřovým či kuřecím masem, byť v tomto případě je ideální přidávat BBQ spíše ke smaženému masu v těstíčku. I s tím si ovšem gril hravě poradí.

Vyzkoušejte jednoduchý postup na skvělou BBQ omáčku a nechejte se inspirovat také dalšími v našem článku věnovanému jednoduchým grilovacím omáčkám!

Fresh omáčky & kuřecí maso

Kuřecí jako takové je v porovnání s hovězím sušším masem, a proto si zaslouží spíše svěží omáčky. Můžete jej kombinovat například s omáčkami na medovo-hořčičném základu či omáčkami, které mají jogurtový základ, nebo z majonézy. K nim stačí přidat trochu citronové šťávy, kvalitní Kampotský pepř a další fresh ingredience a máte hotový dip, který chuť světlého masa skvěle doplní.

Které maso vlastně na gril vybrat a jak jeho přípravu dovést k dokonalosti? To vám prozradíme v našem článku o výběru správného masa na gril.

Sladké grilovací omáčky & zelenina

Pokud dáváte přednost zelenině, volte spíše sladší omáčky, které se hodí také ke špízům. Ideální je švestková či brusinková omáčka, kterým můžete špetkou chilli a červeným Kampotským pepřem dopřát perfektně štiplavý charakter. 

Zeleninu, jako jsou brambory či celer, nikdy nezkazíte, pokud k nim připravíte i klasický sýrový dip z čedaru či jiného snadno tavitelného sýru. 

U omáček se však nebojte experimentovat a zkoušejte nejrůznější varianty kombinovat s různými druhy masa. Každý má totiž trochu jiné chuťové preference, a tak je tím nejlepším řešením vždy připravit omáček více, aby si každý přišel na své.

Inspirujte se výběrem správného koření a zálivek ke grilované zelenině, nebo přímo postupem, jak grilovanou zeleninu udělat krásně šťavnatou.



Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments