💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Golden Fork, gastronomický Oscar dokazující tu nejvyšší kvalitu potravin

Je až neuvěřitelné, jak se dokáže kvalita potravin promítnout do našeho běžného života. Kvalitní potraviny totiž ovlivňují kvalitu připravovaných pokrmů, které přirozeně ovlivňují celkové zdraví, tedy fyzickou i psychickou kondici. Jak ale poznat, které výrobky a suroviny jsou skutečně těmi kvalitními? Třeba podle tzv. Zlaté vidličky.

Filmové hvězdy dostávají zlatou sošku, gastronomické vidličku

Pokud bychom měli popsat ocenění Golden Fork, tedy Zlatou vidličku, nejlépe by se hodilo přirovnání ke slavným Oscarům. Zatímco vstupenkou na slavnostní galavečer Oscarů je nominace od Filmové akademie, v případě Golden Fork se stává nominací získání tří hvězd v soutěži Great Taste, které právě Golden Fork uděluje.

O tom, kdo získá tři hvězdy, rozhoduje porota složená z 500 porotců. Ti následně vybírají i ty nejlepší z nejlepších, které ocení Zlatou vidličkou. Až do minulého roku byste nenašli žádný český gastronomický produkt, který by na toto nejvyšší ocenění dosáhl. V minulém roce se nám ovšem podařilo téměř nemožné a z více než 14 tisíc produktů jsme se stali jedním ze 14 oceněných soškou Zlaté vidličky.

Přečtěte si celý článek, jak se to celé vlastně událo.

Světový unikát, který nikde jinde nenajdete

Toto nejvyšší ocenění světa gastronomie jsme obdrželi za náš mrazem sušený zelený Kampotský pepř. To, co na něm porota ocenila, je nejen jeho mimořádná chuť, ale celkově ji zaujala filosofie naší značky .pepper..field. Na světě totiž nenajdete příliš mnoho potravin, u kterých máte jistotu, že jejich nákupem podpoříte přímo farmáře, kteří je vypěstovali na svých plantážích za svým skromným domem.

Nákup pepře u .pepper..field totiž vy sami přímo ovlivňujete životy Kambodžanů v tom nejpozitivnějším slova smyslu. Zaručuje jim vyšší životní komfort, který v jejich případě znamená pravidelný přísun potravin, možnost zajištění lékařské péče pro sebe a celou rodinu a příležitost dopřát svým dětem vzdělání. A právě to je pro nás tou největší odměnou, která zastiňuje i onen zlatý lesk gastronomického ocenění Golden Fork.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments