💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Dárek pro šéfa, pro kolegy, vánoční dárek pro zaměstnance, ale i pro firemní partnery nebo pro nejšikovnější posily ve firmě. Firemní dárek je letos oříškem, nad kterým i letos přemýšlí spousta firem. V letošním roce je novinkou, že spoustu dárků rozesíláme poštou díky zavřeným pobočkám a pomáháme napřímo s distribucí přímo na konkrétní osoby. V jakých odvětvích s dárkovou sadou s Kampotským pepřem zabodujete?

Dárek pro zdravotníky

Čím dál více zaujímáme prostor ve firemních dárcích u zdravotníků – od zubních techniků až po zdravotnická zařízení. Letos jsme také rozeslali několik balíčků s Kampotským pepřem jako dárek zdravotním sestrám do nemocnic – jen tak, pro radost, za jejich těžkou práci. Darujte originální dárek se skleněnou zkumavkou, která rozveselí zdravotní sestřičku i pana doktora tím, že je ve zkumavce konečně něco hezkého! 

Dárek pro stavaře 

Stavařské firmy nás milují – proč? Sami netušíme, ale myslíme si, že v těchto firmách jsou pořádní silní muži, kteří zkrátka a dobře ocení dárek pro pořádného chlapa. Takový Kampotský pepř je totiž základní stavební surovinou každého dobrého jídla!

Dárek pro IT

Spousta firem, která pravidelně odebírá naše dárky, jsou IT společnosti – firemní dárky pro IT muže máme zmáknuté! Spousta z nich letos pracovala na homeoffice a kvalitní vaření ocení více než kdy jindy.

Dárek pro designéry 

Naše vánoční dárky oceňují například české firmy, které se zaměřují na výrobu a prodej designových svítidel a jiných vybaveních pro firmy či domácnosti a ocení, když je dárek nejenom z kvalitních materiálů, ale také designově krásný, pečlivě zabalený a precizně připravený.

Dárek pro dopravce

Naši práci mají rádi i dopravní obory, které si cení propojení cesty mezi Kambodžou a Českou republikou a oceňují tento mezinárodní přesah.

Dárek pro personální agentury 

Tady jsme mezi nejoblíbenějšími dárky – a to díky tomu, že personálním agenturám velmi záleží na propojení kvalitního produktu a zároveň příběhu, který pomáhá. Líbí se jim také konkrétní lidé za konkrétním projektem!

Dárek pro strojaře 

Těžko říct, proč jsme oblíbení zrovna u různých firem, jejichž krásné řemeslo spočívá ve výrobě různých součástek do strojů, každopádně jsme za to rádi. Opět předpokládáme, že se dostaneme do rukou především mužských kolektivů!

A co vy, už jste vymysleli letošní vánoční dárek pro kolegy, se kterými jste se třeba dlouho neviděli?

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments