💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Správná marináda dokáže udělat rozdíl mezi dobrým a naprosto dokonalým grilováním. Že každou správnou marinádu tvoří čtyři základní ingredience, tedy sůl, pepř, olej a kyselý prvek již víte. K těmto ingrediencím však můžete přidává obrovské množství dalších chutí, které udělají z vašeho grilování dokonalý zážitek.

Na světlé maso jemně!

Pokud se rozhodnete dát na gril světlé maso, tedy ryby či drůbež, je lepší řídit se pravidlem, že méně je někdy více. Leckdy proto stačí ony čtyři základní ingredience, mezi kterými nechybí ani jemně štiplavá chuť Kampotského pepře, doplnit o pár základních bylinek, aby byla zachována jemná chuť světlého masa. Čarujte s chutěmi rozmarýnu, bazalky, česneku či tymiánu.

V případě drůbeže můžete trochu přitvrdit a použít i marinády s rajčatovým základem či osvědčenou medovo-hořčičnou marinádu. Skvěle si bude také rozumět s marinádami na základě bílého vína, které se přirozeně snoubí s chutí francouzských bylinek, jako je rozmarýn, tymián a šalvěj.

Připravit samotné maso na gril už je jednoduché. Přečtěte si náš článek plný jednoduchých tipů.

S tmavým masem se nemazlete

To už se ale pomalu dostáváme k omáčkám, do kterých byste měli nakládat spíše tmavé maso. To si dobře rozumí s chutí cibule, česneku a drcených rajčat. Ani zde byste neměli opomenout bylinky, ale můžete sáhnout například i po pivu. To je vhodné kombinovat například se sójovou omáčkou, medem, sladkou paprikou a snítkou rozmarýnu.

Netradičním marinádovým kombem je také omáčka obsahující chuť pepře a podmáslí. K nim přihoďte trochu červené papriky, bobkový list, petržel a oregano a máte marinádu, díky které bude maso z grilu dokonale jemným potěšením.

Kdo to naopak rád horké, může vyzkoušet marinádu kombinující kečup, hořčici, worcester, kmín a majoránku, ke kterým přihodí trochu pálivých papriček a jako tečku přidá drcený černý Kampotský pepř. Pekelně lahodné!

Zásobu skvělých grilovacích omáček nejen k masu najdete i v našem dalším článku.



Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments