💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Vánoce patří mezi ty nejkrásnější chvilky z celého roku, kdy se hektické tempo zmírní na minimum, lidé se začnou více usmívat a užívat si ty jedinečné momenty provoněné purpurou... A nově také pepřem. K času Vánoc však patří také dobré skutky. Někdo se rozhodne ušetřit život vánočnímu kaprovi, jiní pravidelně přispívají na charitu a někdo dává pod stromeček takové dárky, které potěší nejen toho, komu byly darovány, ale zároveň pomohou těm, od kterých byly zakoupeny. A přesně to je příběh našeho pepře od .pepper..field.

Pepř vypěstovaný kambodžskými farmáři, jejichž život není ani zdaleka tak jednoduchý jako ten náš

Kvůli pohnuté minulosti země se Kambodža zmítá v socio-ekonomických problémech, díky kterým je pro místní obyvatele problematické uspokojit základní potřeby. Chybí peníze na dostatečnou zdravotní péči, často je problém zajistit základní potraviny, a pokud se přeci jen podaří něco ušetřit, tyto finance většina rodičů investuje do vzdělávání svých dětí.

Kambodžu máme prošlapanou jak své boty, žijí zde naši přátelé a pravidelně se sem vracíme. Proto moc dobře víme, jak těžký život místní mají, a je to také důvod, proč se jim snažíme tak moc pomáhat.

I vy nám můžete pomoci tuto situaci zlepšit

Jak? Stačí si zakoupit některý z námi nabízených produktů, díky čemuž máte jistotu, že jste zakoupili kus dálné Kambodži, kterou jsme přímo my, za férových podmínek, koupili od lidí, za jejichž domy tento delikátní pepř vyrostl a kteří jej sklízeli vlastníma rukama.

Díky tomu můžete pod stromečkem udělat radost nejen tomu, komu darujete pepř, například v krásné dárkové krabičce se skleněnými zkumavkami, ale také uděláte radost jedné z těchto farmářských rodin žijící pod štíty Bokorských hor. Spolu s .pepper..field můžete plnit jejich sny o lepších zítřcích a můžete si říci, že i vy jste během těchto Vánoc udělali alespoň jeden dobrý skutek.

Děkujeme vám za podporu!

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments