💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Je to více než rok, co koronavirová pandemie výrazným způsobem přibrzdila tempo lidstva a vystavila jej zcela novým situacím. Kdo by si byl kdy pomyslel, že děti nebudou moci chodit do školy, návštěva přátel a rodiny bude možná jen ve velmi omezeném režimu a cestování se stane výzvou plnou komplikací a papírování. Mnozí nadšení cestovatelé proto raději sedí doma, což ovšem neznamená, že by jejich cestovatelské srdce nebilo dál. Mnozí z nich již nyní spřádají plány, které kouty naší planety prozkoumají, až se vše vrátí do normálu. Pokud mezi ně patříte i vy, a do oka vám padla Kambodža, zajisté jste již zajisté četli o všech notoricky známých památkách, které se dají v této zemi navštívit. My vám ale chceme nabídnout malou ochutnávku toho, co v běžných průvodcích po Kambodže nenajdete.

Milovaný Kampot

Tato oblast v jižní části Kambodži nabízí jedinečnou chuť pravé Asie, ve které lze občas narazit na jemné nuance, které zde za sebou zanechali Francouzi, kteří zde působili v koloniální době. Pokud byste se rádi vydali právě sem, rádi vám zařídíme prohlídku jedné z našich farem, na kterou vás vezme náš kambodžský tým tak, abyste zažili Kampotský pepř autenticky tak, jak jej s malými rodinami zažíváme my. Kampot je také plný rýžových políček a pepřových plantáží, nad kterými se tyčí štíty krásných Bokorských hor, které jsou plné jeskyní, zlatých Buddhů, vodopádů a starodávných chrámů. Ve městě najdete i naše nejoblíbenější restaurace, které vaří s Kampotským pepřem tak, jak jste to ještě nikdy nezažili.

Kardamomové hory

Tato unikátní oblast plná divé fauny a flóry se nachází na jihozápadní hranici Kambodži s Thajskem. Jedná se o místo, kde můžete zažít deštný prales v jeho pravé kráse. Je ovšem důležité myslet na to, že čím krásnější takové místo je, tím je i nebezpečnější. Proto se do hustého porostu džungle vydávejte jen se zkušenými průvodci, kteří vás vezmou na ta nejzajímavější místa, a pokud budete mít štěstí, prožijete i zajímavá setkání s obyvateli pralesa. Stejně jako v Kampotu i tady vás můžeme seznámit s udržitelnou komunitou, která vás pohostí, ubytuje a v naprostém bezpečí provede touto krásnou přírodou!

Mondulkiri

Kdo z vás minulý týden sledoval naši online přednášku pro cestovatelský festival Kolem světa ví, že Mondulkiri je překrásný kus džungle s volně žijícími slony. Ti tady na stáří dožívají v krásném projektu, který zachraňuje týrané slony a dává jim šanci na důstojný život plný svobody. Pokud tedy chcete vyrazit do pralesa s trsem banánů a plížit se zelení tak dlouho, dokud nezahlédnete obrovské sloní tlapy, napište nám a rádi vás s organizací Mondulkiri Project propojíme!

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments