💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Jak už asi víte, pepř lze rafinovaně kombinovat s celou řadou zajímavých přísad, které by vás ani ve snu nenapadly. Přidat špetku pepře do zmrzliny či do kávy jste již možná někdy vyzkoušeli. Co ale zkusit ostrý pepř zkombinovat s ještě ostřejším ginem? Byť se tato kombinace může jevit jen jako výzva pro nejodvážnější, opak je pravdou. Pepřový gin si zamiluje každý milovník exotických chutí.

Pravý gin s nádechem exotiky

Pokud jste někdy ochutnali gin, určitě jste zaregistrovali především chuť jeho nejdůležitější složky, kterou je jalovec. Ovšem co výrobce, to jiná receptura, která dodává ginu rozmanité chuťové tóny.

Náš gin s Kampotským pepřem je malým extraktem všeho, co máme tak rádi na Kambodži. Ve speciální edici, která obsahuje pouze 999 lahví, najdete jemné tóny manga, koriandru, které doplňují citrusy, zázvor, ženšen a citronová tráva. Korunu všemu nasazuje Kampotský zelený pepř, který byl při výrobě ginu použit vůbec poprvé.

Na našem prvním po(č)ginu jsme zapracovali i my sami!

Tento gin jsme si pro vás připravili ve spolupráci s malým řemeslným lihovarem Landcraft. Kluci jsou neuvěřitelní experimentátoři, kteří na každý ovocný plod hledí jako na zkapalnitelný extrakt štěstí. S jejich pomocí jsme dali dohromady skutečný unikát, na který jsme neuvěřitelně pyšní a který bude chutnat každému. Dokonce i Kambodžanům! Proces výroby jsme si neskutečně užili, sami jsme mačkali čerstvé mango a ochutnávali nespočet kombinací, bylinek a výluhů, dokud to nebylo to pravé ořechové.

Nejenže náš gin chutná samotný, ale můžete si z něj namíchat i výborný drink. K tomu nejlépe poslouží náš mangový tonik či mangový džus. Během přípravy vložte do sklenice pár kuliček našeho červeného Kampotského pepře, zalijte přiměřeným množstvím ginu a nakonec přidejte tzv. brzdu, tedy některý z výše zmíněných nealkoholických nápojů.

Uvidíte, že vám náš gin přinese zcela nový chuťový zážitek, který se nerovná žádnému jinému podobnému drinku!

Hledáte náš .pepper..gin a už ho nevidíte?

To bude proto, že všech 999 lahví se už dávno rozletělo do světa a našlo své šťastné majitele. Nezoufejte a ochutnejte pepřový nøGin, který jsme nechali vypálit opět u kluků z Landcraft, a který je i není ginem. A těště se s námi. Mnoho tekutého štěstí je na cestě!

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments