💸   Kampotský pepř za 99 Kč|  Jedinečné skandinávské mlýnky|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

  Jedinečné skandinávské mlýnky

Jsme zastánci hesla, že když se něco dělá pořádně a s láskou, je to vždycky poznat. Kvalitu a praktičnost našich dárkových sad oceňujete každý rok a dáváte nám tak najevo, že dělat něco poctivě má opravdu smysl. Pojďme si připomenout, čím vším je náš dárek opravdu osobní a kdo všechno stojí za tím, že se k vám dostane kvalitní a originální výrobek.

Ručně zpracované české sklo a dřevo

Od samého začátku si můžete být jisti, že vše prošlo lidským dotekem, který do výrobku vtiskl něco, co žádný stroj nedokáže. Protože spolupracujeme s mistry ve svém oboru, je naše práce provedena precizně do nejmenšího detailu. Zkumavky z českého skla, které vyrábíme v malé české sklárně, procházejí několikanásobnou kontrolou kvality ještě předtím, než jim skláři ručně vtisknou dvojitý černý podpis .pepper..field a začnou se finálně plnit naším Kampotským pepřem v chráněné dílně. 

Můžete si být jisti, že i každá dřevěná krabička vyrobená v české Poličce, ve které dostanete naše pepřové poklady, je ručně kompletovaná dohromady šikovnýma rukama. 

Designové kousky zachraňují české lesy a pomáhají

Že i designové věci mohou být užitečné, či dokonce udržitelné, vám rádi ukazujeme už pár let. Teď přicházíme s další novinkou v podobě zachráněného kartonu u nás v Čechách a přinášíme vám tak důkaz, že ne všechen recyklovatelný materiál musí nutně skončit ve sběru. Všechny kartonové výrobky mají navíc certifikaci FSC (Forest Stewardship Council), která vám zjednodušeně zaručí, že výrobky podporují to nejšetrnější lesní hospodaření. 

Naše nádherná luxusní taška, ve které vám dárek dorazí, je také ručně kompletovaná u nás v ČR. Je vyrobena z papíru získaného ekologicky šetrným a ekonomicky životaschopným způsobem (splňuje taktéž certifikaci FSC). Její luxusní černou saténovou stuhu je radost rozvazovat, protože vždycky skrývá něco krásného uvnitř!

Všechny naše výrobky jsou jako v bavlnce

O všechny ručně zpracované udržitelné materiály je u nás v .pepper..field s láskou pečováno dál. Zásilkové krabice jsou z recyklovaného kartonu a dohromady je kompletuje chráněná dílna. Poslední třešničku na dortu, aby vám dárek přišel nádherně zabalený, má pak už vždycky na starosti náš tým. Ten do dřevěných krabiček vloží hedvábný černý papír a do něj zabalí i všechny naše produkty. Dřevěné mlýnky z masivu jsou zvlášť zabaleny s tou největší pečlivostí našeho předbalovacího týmu, abychom vám mohli zaručit, že se k vám balíček dostane 100% v pořádku!

Stačí přidat naší brožurku, abyste s námi mohli objevit celý svět .pepper..field, návody pro vaše nové mlýnky, o které můžete s láskou pečovat a napsat vzkaz určený jenom pro vás. Co v něm bude? To je překvapení. ☺ 

Spolupráce, která dává smysl

Naše další pepřové produkty vyvíjíme ve spolupráci s lokálními menšími firmami, které svou práci, stejně jako my, dělají s láskou. Ochutnat tak můžete čokoládu s naším Kampotským pepřem z rodinné čokoládovky Herůfek v Čejči, pepper gin z malého řemeslného lihovaru Landcraft, oříškové máslo s Kampotským pepřem od Barenuts, čistě rostlinné zakázkové dílny z Prostějova, nebo sušené maso Biltong s Kampotským pepřem od Maso Here. Jsme otevření všem dobrým nápadům a dělá nám radost vymýšlet další pepřové produkty, které si zamilujete!

A nesmíme zapomenout na to nejdůležitější. Na náš Kampotský pepř, jež je smyslem toho všeho. Ručně sbíraný farmáři v Kambodži, o které se staráme. Láska, se kterou pečují o každou kuličku pepře, je pak znát i v celém provedení naší značky .pepper..field, která vám celý tento příběh vypráví. Smyslem tradic je pokračování v nich. A i když to chce úsilí a čas, je pro nás radost vám všechno, co za tím stojí, předat v našich dárcích.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments