💸   Kampotský pepř za 99 Kč|  Jedinečné skandinávské mlýnky|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

  Jedinečné skandinávské mlýnky

Čerstvý zelený pepř je unikátem, na který na tuzemském trhu jen tak nenarazíte. Je totiž extrémně složité převézt zelená pepřová zrna přes půl planety tak, aby neztratila nic ze své kvality. Proto je nutné zelený pepř pro uchování jeho kvality určitým způsobem upravovat.

Po jeho usušení se z něj stává klasický černý pepř, někteří obchodníci jej proto nakládají do slaného nálevu podobně jako kapary. Tento proces ovšem ubírá pepři na jeho charakteristické chuti. 

Čerstvý, téměř jako z plantáže

My jsme se proto vydali cestou lyofilizace zeleného pepře, tedy sušení mrazem, díky kterému jsme schopni dopravit jej na váš stůl v takové formě, aby si zachoval většinu ze své svěžesti. Doma jej stačí pouze namočit, dodat mu vláhu a pepř se vrátí do svého původního stavu. Důležité je zde připomenout, že zelený pepř do mlýnku nepatří.

Vůně zeleného pepře z oblasti Kampot je jasná a pikantní s jemnými ovocnými tóny limetky, které stojí na kafrovém a mátovém podkladu s jemnými dozvuky zeleného jablka. Po plném rozvinutí přináší zelený pepř příjemnou vůni borovice a citrusových plodů s jemným náznakem svěžesti nektarinek.

Chuť, která se ničemu nevyrovná

Chuť zeleného pepře se špetkou soli je plná čerstvosti a jiskrnosti. Dá se přirovnat k černému pepři, ovšem s daleko zajímavějším nádechem ořechů. Zelený pepř je jemný a lehce kořenitý s tónem kampotské zeminy plné minerálů a místního solí prosyceného klima.

Zelený pepř je tak trochu jiným gurmánským zážitkem, než který přinášejí ostatní druhy Kampotského pepře. Zavede vás přímo na pepřovou plantáž a dá vám ochutnat malý kus Kampotského ráje ve své nejautentičtější podobě.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments