💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Tmavě červený a červený pepř je diamantem, v tomto případě možná spíše rubínem pepřových plantáží Kampotu. Jedná se o unikát této nádherné lokality, který byste jinde na světě hledali opravdu stěží. Náročnost a dlouhá doba zrání červených a tmavě červených kuliček pepře z něj navíc dělají vzácnost i v jeho domovině, v Kambodži. Výjimečnost je samotnou podstatou také chutí a vůní těchto druhů pepře, které se oproti všem ostatním značně vymykají. Dosahuje totiž značného množství fruktózy díky dlouhému zrání na slunci.

Květy, třešně a citrusové plody

Asi vás nepřekvapí, že tmavě červený i červený pepř nabízí po svém rozemletí řadu nuancí ovocných plodů a rostlin rudé barvy. Pozorní mohou zaznamenat květinové tóny růží, které následně doplňují lehké tóny šípkového plodu. Poté se rozvíjí vůně sušených třešní a přehlédnutelné nejsou ani nuance připomínající klasické vonné tyčinky.

Po dvou až třech minutách se tento rudý tanec uklidní a na výrazu začnou nabývat o něco charakterističtější vůně pro pepř z Kampotu. Jsou cítit citrusové plody, kůrka žitného kváskového chlebu a také lehké tóny sušených mandarinek, které doplňují jemné nuance sušených červených plodů.

Magické koření, se kterým je záhodno experimentovat!

Po vložení do úst v nich červený Kampotský pepř rozvine štiplavou, ale zároveň jemnou chuť. Ta připomíná svěží chuť ovoce, které má v sobě soustředěnou delikátní intenzitu. I díky těmto ovocným tónům je červený pepř magickým kořením, které nabízí obrovský prostor pro experimentování. U tmavě červeného Kampotského pepře, který je jakýmsi výběrem z hroznů a obsahuje nejvíce dozrálé kuličky, pak čekejte tyto tóny o to silněji a intenzivněji.

Nejenže se hodí k ochucení klasických slaných jídel, ale zároveň jej lze použít například do dezertů či alkoholických nápojů, zkrátka všude tam, kde chceme překvapit rafinovaností a nečekanou chutí exotiky. Však posuďte samy, kdo by si nedal zmrzlinu, jejíž vrcholek zdobí několik úlomků rudého tajemství.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments