💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Grilovací sezóna se konečně rozběhla na plné obrátky, a tak je čas přemýšlet nad novými recepty, kterými coby vrchní grill master vyrazíte dech. V letošním sezóně frčí svěžest, která nemusí být nutně ukryta jen v salátech či drincích, ale můžete ji propašovat také na rozpálenou mřížku. Pomůže vám k tomu náš čerstvý zelený pepř.

Zelený pepř u nás najdete hned v několika variantách, lyofilizovaný, tedy mrazem sušený čerstvý pepř. Dále fermentovaný pepř či zelený pepř v solném nálevu. Přestože se vždy jedná o kuličky šťavnatého a jemně palčivého zeleného pepře, liší se způsob jejich zpracování, a tedy i možnosti, jak je u grilu použít.

Lyofilizovaný pepř

Lyofilizovaný pepře je zelený pepř zbavený veškeré vláhy. Proto se nemusíte bát dát jej do hmoždíře, lehce nadrtit a přidat jej například do marinády nebo s ním maso rovnou okořenit. Vysušené a žíznivé fragmenty pepře do sebe začnou natahovat šťávu z masa či omáčku a dokonale podtrhnout chuť masa či oblíbené pepřové omáčky - tak ikonické na období grilování.

Čerstvý zelený pepř v solném nálevu

Pokud patříte mezi ty, kteří si rádi hrají nejen s masem přímo na grilu, ale také rádi ladí k dokonalosti omáčky, které k němu podávají, pak je tento pepř přímo pro vás. Čerstvá chuť pepře omáčku nakopne, dodá jí jemnou štiplavost, svěžest a skvělé odladění chutí, které se k masu tolik hodí. Chuť zeleného pepře navíc nejlépe vynikne v těch nejjednodušších omáčkách, takže nad její přípravou nemusíte ani moc dlouho přemýšlet.

Fermentovaný zelený pepř

To nejlepší na závěr. Není nad to, položit před hladovějící kamarády talíř s čerstvě ugrilovaným masem. Už tak z vás budou nadšeni, vy ovšem máte v rukávu ještě jeden, poslední trik. Až jim maso nandáte na talíř, posypte jej finální tečkou v podobě fermentovaného pepře, který celé jídlo provoní, dodá mu charakteristickou chuť svěžího zeleného pepře a příjemný kick, který polechtá na jazyku. Tento pepř je báječně praktický, nepotřebuje mlýnek a když ho budete mít na grilovačce po ruce, vždy s ním jednoduše posypete jakékoliv jídlo, které rázem dostane svěží pepřovou chuť díky pár měkkým a delikátním kuličkám!

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments