💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Ochutnáte-li černý pepř zakoupený v klasickém obchodě, s největší pravděpodobností vás jeho chuť příliš nepřekvapí. Bude chutnat obyčejně, lehce pikantně, ale často mdle a zcela bez nápadu. Pokud si ovšem dopřejete chuť pepře z Kampotu, zjistíte, že pepř nemusí být jen štiplavý a pálivý, ale že v sobě dokáže ukrývat nečekaná chuťová překvapení, ve kterých lze rozpoznávat tóny, které byste u pepře rozhodně nehledali!

Vyzkoušejte své chuťové buňky s pravým Kampotským pepřem

Pepř je v tomto ohledu tak trochu jako rum. Zatímco hledání něčeho výjimečného v klasickém tuzemáku je poněkud naivní snaha, drahé kubánské rumy jsou po chuťové stránce podstatně zajímavějším, a hlavně příjemnějším zážitkem.

Podobně Kampotský pepř přináší celou plejádu chuťových tónu a neuvěřitelného aroma. Celý zážitek začíná po namletí, kdy se uvolňují silice s tóny eukalyptu, máty, kafru, tymiánu, které doprovází vůně limetové kůry a ti pozorní jsou schopni zachytit i trochu přímořského aroma kambodžského pobřeží.

Po dvou až třech minutách se rozvinou tóny ovocnější a méně drsné. Dominantní je vůně broskve a nektarinky, které podtrhává zemitý tón kambodžské půdy, řezané borovice a čerstvě posečené trávy.

Chuť dokonalá a použití různorodé!

To vše na vás čeká, nasajete-li vůni černého zlata z Kampotu. Po vložení do úst střídá aroma jedinečný chuťový zážitek, ve kterém dominuje ořechově jemná kořenitost, bez oněch charakteristických drsných tónů, které známe z levného pepře. Kořeněnost vyvolává v ústech pocit tepla, nikoliv však klasického ostrého pálení - to přenechte chilli, které obsahuje kapsaicin.

Černý pepř se dá označit za diplomata z Kampotu, který své konzumenty seznamuje se světem pepře skrze velmi příjemný a tak akorát intenzivní zážitek, po kterém již nebudete na toto koření nahlížet nikdy stejně. A jak si ho nejlépe vychutnat? Nechte se inspirovat širokou škálou našich receptů, které vznikly pro všechny druhy našeho Kampotského pepře přesně na míru!

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments