💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Dávat pepř na ryby, maso, do omáček či dresingů, to je něco, co funguje vždy. My se však dnes podíváme na několik surovin, se kterými si černý pepř rozumí navýsost dobře, aniž by to kdokoliv očekával! Překvapte své hosty zmrzlinou s černým popraškem či pořádně štiplavým arašídovým máslem.

1. Zmrzlina

Kdo by to byl kdy řekl, že si černý pepř bude dobře rozumět se zmrzlinou. Existuje velké množství receptů, které tyto dvě suroviny spojuje. Nejedná se však o takové překvapení, když si uvědomíme, že pepř je ve skutečnosti vlastně ovoce. :) Za nás doporučujeme použít se zmrzlinou především červený pepř, který je plný sladké fruktózy a tudíž po ovoci nejen voní, ale i chutná!

2. Ovoce

Když už se bavíme o ovoci, zkuste někdy pepř namlít přímo na něj. Zejména se sladkými letními plody si štiplavá chuť pepře rozumí nejlépe. Pepř zdůrazní ovocnou chuť a dodá jim ten správný říz. Opět doporučujeme červený pepř, který ovocné dezerty pozvedne na úplně jinou úroveň. A co teprve s čokoládou!

Vyzkoušejte náš exkluzivní výběr tmavě červených kuliček Kampotského pepře

3. Ovesné vločky

Snídáte rádi vločky? Co si je zpestřit trochou černého pepře? O pepři je známo, že dokáže prokrvit sliznice a podpořit proudění krve v žilách. Není proto nic lepšího, čím nastartovat ospalé ráno. Navíc vločky místo čokoládových muffinů snídají jen ti, kteří chtějí být skutečně zdraví a pepř je k tomu skvělým pomocníkem.

4. Oříšková másla

Mnozí si k snídani oblíbili i oříšková másla v různých podobách. Napadlo vás někdy, jak by si jejich chuť rozuměla se štiplavou chutí pepře? Velmi dobře! Zkuste si někdy jen tak máznout arašídové máslo třeba na banánový chleba a k tomu přihodit trochu namleté pepřové radosti. Uvidíte, že o úsměv na tváři nebudete mít nouzi.

Vegan oříšková másla s Kampotským pepřem si můžete vychutnat také u nás. Zkuste například exotickou kombinaci kešu oříšků, bílé čokolády, dračího ovoce a červeného Kampotského pepře

5. Jogurt

Podobné emoce ve vás vyvolá i kombinace černého pepře a řeckého jogurtu. Hutný a tučný jogurt si zaslouží něčím rozrazit, a přesně to mu černý pepř dopřává. Zkuste přihodit ještě trochu česneku a vznikne netradiční svačinka plná energie a zdraví prospěšných látek, nebo skvělý dip třeba k letnímu grilování.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments