💸   Kampotský pepř za 99 Kč|  Jedinečné skandinávské mlýnky|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

  Jedinečné skandinávské mlýnky

Pepř jako nejlepší poděkování za spolupráci. Dejte svým obchodním partnerům vědět, jak moc si jich vážíte

Dárková taštička, ve které se ukrývá celá řada drobností sloužících jako poděkování pro obchodního partnera za společnou spolupráci - to je kolorit, bez kterého se neobejde žádné obchodní jednání či mediální prezentace. Jak zařídit to, aby právě ta vaše taštička stanula na samotném výsluní všech firemních dárků?

Praktičnost

V taštičkách se většinou objevují na první pohled velmi užitečné, ovšem ve výsledku naprosto nepotřebné předměty. Od nejrůznější papírenských potřeb, jako jsou zápisníky a diáře, kalendáře a propisky, až po USB flash-disky, klíčenky, kšiltovky či trička s logem společnosti. 

Zmeňtě tento stereotyp a darujte svému firemnímu partnerovi například kvalitní mlýnek na pepř, který mu vydrží po generace a stane se ozdobou jeho kuchyně.

Jedinečnost

Všechny klasické dárkové předměty jsou si v jednom podobné: udělají radost poprvé, možná podruhé, ale v momentě, kdy má obdarovaný ve svém šuplíku 15 USB disků, tisíc propisek a stovku diářů, zcela vyprchá ono nadšení z toho, co nového se v taštičce objeví. Může se stát, že dotyčný si na konci taštičku ani nevezme.

Proto jsme se rozhodli podat společnostem pomocnou ruku a společně vytvořit takové dárky, ze kterých budou jejich partneři skákat radostí. Uznejte sami, udělala by vám větší radost další propiska s ozdobeným logem, nebo byste si raději vychutnali obsah dřevěné krabičky s gravírovaným jménem, kterým není nic luxusnějšího, než pravý Kampotský pepř?

Prohlédněte si celou nabídku našich dárkových sad, které pro firemní partnery dokážeme maximálně personalizovat.

Luxusní vzhled

Pepř vždy balíme do těch nejluxusnějších obalů, takže partner jasně vidí, že si vzájemné spolupráce mimořádně vážíte, a kdo přesně mu onen skvělý pepř před časem věnoval, se dozví právě díky gravírování na obalu. 

Dárkové balení do saténového černého papíru může a nemusí být součástí vašeho balení, co je ale vždy přítomné, jsou recyklovatelné a 100% přírodní materiály, které jsou odolné, kvalitní a šetrné k naší planetě. Společně s fairtrade Kampotským pepřem vytvářejí dokonalé sloučení tradičních hodnot a potěšení i pro ty nejnáročnější milovníky designu.

Poznejte všechny druhy Kampotského pepře a vyberte si ten nejlepší, nebo darujte rovnou více druhů pro komplexní zkušenost.

S naším pepřem zkrátka ukážete, že jste společností, která přemýšlí i nad těmi nejmenšími detaily a s důvtipem i dostatečnou elegancí dokáže vyjádřit, co přesně pro ni partneři znamenají.



Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments