Vepřová kotleta, zelený chřest, smrže, konfitované brambory a černý Kampotský pepř
Ingredience
- Vepřová kotleta s kostí 250 – 300 g
- Zelený chřest 6 ks
- Brambory 6 ks
- Smrže 50 g
- Demi glace 50 ml
- Smetana 50 ml
- Medvědí česnek 10 listů
- Sádlo
- Solný květ
- Černý Kampotský pepř
Autor: Ondřej Hutník
Postup
1. Brambory vykrojíme na 6 stejných kusů a konfitujeme do měkka v sádle.
2. Vepřovou kotletu okořeníme solí a černým Kampotským pepřem.
3. Vložíme na rozpálený gril a grilujeme z každé strany cca 10 minut, provoníme přidáním několika listů medvědího česneku.
4. Mezitím orestujeme smrže, zalijeme demi glace a smetanou a pár minut provaříme. Osolíme a opepříme černým Kampotským pepřem.
5. 2 minuty před dohotovením masa přidáme na gril ještě zelený chřest a grilujeme po 1 minutě z obou stran.
6. Vepřovou kotletu sundáme z grilu, přidáme konfitované brambory, které jsme předtím vyndali ze sádla, přilijeme smržovou omáčku. Dozdobíme grilovaným zeleným chřestem a čerstvými listy medvědího česneku.
Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!
Miroslav
Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji
Dejna
Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!
Hana