Tomatové rizoto s chobotnicí od Petra Duranského s černým Kampotským pepřem

Peter Duranský je prvním Slovenským šéfkuchařem, který obdržel Michelinskou hvězdu. My jsme měli tu čest se sním setkat na minulém ročníku Culinary Symposium v Praze a je to velký sympaťák. Dokonce si připravil recept na skvělé tomatové rizoto s chobotnicí a černým Kampotským pepřem.
Do přípravy zapojil celou rodinu a i vy si tento recept můžete připravit a strávit příjemné chvilky vařením s celou vaší rodinou. Recept naleznete zde, na našem instagramu. Pokud ho vyzkoušíte, dejte vědět, jak vám chutnalo.
"Naprosto úžasný pepř (hlavně červený). A skvělý přístup k zákazníkům. Tady platí, že jejich přání je, aby všichni byli spokojeni."
Petra
"Chuťově úžasný pepř, krásné balení a design a celkově skvělý projekt, který mne nadchnul!"
Kristýna
"Fair trade na nejvyšší úrovni. Chytrá, krásná a opravdická prezentace Kambodže s láskou a neuvěřitelnou péčí. Pepper Field rulezzzz!!!! Díky díky díky za vaši krásnou, voňavou a prospěšnou práci!"
Markéta