🔥  Letní akce 1+1 na černý Kampotský pepř - platí jen do konce srpna!|🚚  Doprava ZDARMA s využitím Zásilkovny nad 500 Kč!|⏱  Produkty bez gravírování odesíláme do druhého dne

Ingredience

  • 1 balení těstovin Conchiglioni Giganti (velké mušle)
  • cca 300 g krájeného mraženého špenátu
  • cca 400 g ricotty
  • 3 mozzarelly
  • 1/4 hrnku nastrouhaného parmezánu
  • 1 vejce
  • nakrájená čerstvá bazalka
  • 1 stroužek česneku
  • sůl podle chuti
  • červený Kampotský pepř
  • rajčatová omáčka dle vašeho výběr

Autorka: kavarenska.povalecka

Postup na košíčky

1. Troubu si předehřejte na 180°C. Nalijte půlku rajčatové omáčky do připravené zapékací misky. Mě se do misky vešlo cca 15 kusů těstovin. Zkuste si spočítat, kolik se jich do zapékací misky vejde vám, ale mějte na paměti, že těstovin si musíte uvařit o něco více, protože se některé během vaření nebo během plnění mohou roztrhnout.

2. Uvařte těstoviny v osolené vodě a mezitím si připravte náplň. Mražený špenát si nechte alespoň dvě hodiny při pokojové teplotě rozmrazit, pak z něj pomocí utěrky vymačkejte všechnu přebytečnou vodu. Do směsi se přidává špenát opravdu úplně vysušený.

3. Přidejte ricottu, dvě nastrouhané mozzarelly, nastrouhaný parmezán, vejce, bazalku, sůl, čerstvě namletý červený pepř, 1 stroužek česneku - najemno a vše promíchejte.

4. Uvařené těstoviny naplňte směsí. Do každé přidejte cca 2-3 čajové lžičky směsi. Takto naplněné těstoviny vložte do zapékací mísy a potřete je zbytkem rajčatové omáčky. Zbývající nastrouhanou mozzarellou posypte celý povrch těstovin a dejte asi na 30 minut péct do trouby.

5. . Mísu přikryjte alobalem a takto pečte 20 minut, na posledních 10 minut alobal sundejte a nechejte těstoviny zapéct, do té doby než bude sýr krásně rozpuštěný.

TIP: Pokud vám zbylo více směsi, můžete jí naplnit zbývající těstoviny a ještě před pečením je dát zamrazit. Jakmile budete mít kdykoliv chuť na něco dobrého, stačí je vytáhnout z mrazáku a rozpéct úplně stejně, podle návodu výše.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

"Objednávala jsem už dvakrát, vše bylo doručeno v pořádku, s milým osobním vzkazem uvnitř krabice. Objednané mlýnky ( české ručně vyráběné z masivního jasanu ) jsou nádherné, perfektně melou. Pepře nádherně voní a skvěle chutnají. Prostě to nemá chybu."

Cibébka

"Dobrý den. Již máme doma druhou zásilku a naši spokojenost nelze vyjádřit jedním slovem. Jsme velmi spokojeni. K ještě většímu potěšení z Vašich produktů přispěla i reportáž v Objektivu na ČT1. Pokud nám dovolí opět cestovat, už víme, kam chceme ... :-) Ať se Vám daří!"

Romana

"Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!"

Hana

UŽ VÁM NIC NEUTEČE

Chcete vědět, jak se pěstuje nejlepší pepř světa a zdarma získat naši brožuru Příběh pepře?
Rádi byste jako první věděli o akčních novinkách? Přihlaste u nás svoji emailovou adresu! A žádná kulička už vám neuteče.

Delivery methods
payments