Špenátový hummus
Ingredience na 6 porcí
- 1 balení cizrny Bonduelle Vapeur
- 1 hrst čerstvého baby špenátu
- 2 lžíce tahini pasty
- 1 lžíce citronové šťávy
- 1 lžíce oleje
- 1 rovná lžička mletého římského kmínu
- 1 menší stroužek česneku
- Mletý bílý Kampotský pepř
Kampotská sůl - Voda podle potřeby
K podávání
- Krekry
- Klíčky a výhonky
- Fermentovaný Kampotský pepř
- Čerstvá zelenina dle chuti
Autor: Bonduelle
Doba přípravy: 20 min
Postup
1. Cizrnu vyklopte do cedníku, prolijte vodou a nechte okapat.
2. Přendejte do mixéru spolu se špenátem, tahini pastou, citronovou šťávou, olejem, římským kmínem, nakrájeným česnekem, čerstvě mletým bílým pepřem, špetkou soli a trochou vody. Mixujte na hladkou pastu.
3. Podle potřeby přilévejte vodu a dále mixujte na požadovanou konzistenci. Ta by neměla být úplně hustá, ale ani moc řídká, aby nestékala z krekrů.
4. Na krekry nebo pečivo naneste hummus a ozdobte výhonky nebo klíčky podle chuti. Nezapomeňte na křupavý fermentovaný Kampotský pepř.
Dobrou chuť!
Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!
Miroslav
Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji
Dejna
Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!
Hana