Rybí filet se zeleninou a bílým Kampotským pepřem
Ingredience
- 400g filetu z mořského vlka nebo jakékoli bílé ryby
- 450g sezónní zeleniny
- sůl z Kampotu
- bílý Kampotský pepř
- 4 lžíce olivového oleje
Autor: Matteo De Carli
Bílý pepř je unikátní - je nejlepší ho párovat s něčím jemným, krémovým či máslovým. V případě masitých pokrmů to bude nejlépe bílé maso, například ryby. Vyzkoušejte recept na rybí filet se zeleninou, geniálně jednoduchý a lehoučký pokrm, který, exkluzivně pro .pepper..field, připravil michelinský šéfkuchař Matteo De Carli!
Množství je uvedeno pro 2 porce a příprava vám nezabere více než 20 minut!
Postup
1. Vodu přivedeme k varu. Zeleninu blanšírujeme al dente - cca 5 minut (krátce ponoříme do horké vody a poté prudce ochladíme ve vodě ledové) a scedíme.
2. Připravíme si pánev. Rybu okořeníme, na pánev přidáme cca lžíci oleje a opékáme filety z obou stran dozlatova. Přidáme blanšírovanou zeleninu a můžeme podávávat!
3. Na závěr dochutíme olejem, bílým Kampotským pepřem a solným květem z Kampotu.
Tajný tip: Rybu začínáme restovat stranou, kterou chceme podávat - tedy nejdříve kůží.
Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!
Miroslav
Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji
Dejna
Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!
Hana