AKCE 1+1 na černý Kampotský pepř | DOPRAVA ZDARMA ZÁSILKOVNOU při objednávce nad 500 Kč!

Ingredience (4 porce)

Autoři: Matteo De Carli a Ondra Hutník

Postup

1. Kolem steaku položte čerstvé bylinky. Steak osolíme a opepříme, přidáme olej.

2. Baby brambory vaříme 12 minut ve vodě.

3. Vložte do steaku Meater, nastavte aplikaci s požadovanou teplotou. A maso ogrilujeme.

4. Do litinového hrnce přidáme extra panenský olivový olej, máslo a pancettu. Po 7-8 minutách pečení pancetty nakrájíme baby brambory, přidáme čerstvé bylinky, osolíme a opepříme Kampotským pepřem.

5. Maso otočíme a následně také brambory. Po chvíli steak vyjmeme a dáme ho na teplé místo odpočinout.

6. Na brambory a pancettu přidáme vejce. Maso nakrájíme na plátky, osolíme a přidáme černý Kampotský pepř. Můžeme podávat.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

"Objednávala jsem už dvakrát, vše bylo doručeno v pořádku, s milým osobním vzkazem uvnitř krabice. Objednané mlýnky ( české ručně vyráběné z masivního jasanu ) jsou nádherné, perfektně melou. Pepře nádherně voní a skvěle chutnají. Prostě to nemá chybu."

Cibébka

"Dobrý den. Již máme doma druhou zásilku a naši spokojenost nelze vyjádřit jedním slovem. Jsme velmi spokojeni. K ještě většímu potěšení z Vašich produktů přispěla i reportáž v Objektivu na ČT1. Pokud nám dovolí opět cestovat, už víme, kam chceme ... :-) Ať se Vám daří!"

Romana

"Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!"

Hana

UŽ VÁM NIC NEUTEČE

Chcete vědět, jak se pěstuje nejlepší pepř světa a zdarma získat naši brožuru Příběh pepře?
Rádi byste jako první věděli o akčních novinkách? Přihlaste u nás svoji emailovou adresu! A žádná kulička už vám neuteče.

Delivery methods
payments