Rib eye steak, šťouchané brambory, pancetta a vejce
Ingredience (4 porce)
- Hovězí steak, 4 kusy po 200 g
- 12 malých brambor
- 150 gr pancetty
- Čerstvé bylinky
- Vejce
- Extra panenský olivový olej
- Černý Kampotský pepř
- Solný květ - Fleur de Sel
Autoři: Matteo De Carli a Ondra Hutník
Postup
1. Kolem steaku položte čerstvé bylinky. Steak osolíme a opepříme, přidáme olej.
2. Baby brambory vaříme 12 minut ve vodě.
3. Vložte do steaku Meater, nastavte aplikaci s požadovanou teplotou. A maso ogrilujeme.
4. Do litinového hrnce přidáme extra panenský olivový olej, máslo a pancettu. Po 7-8 minutách pečení pancetty nakrájíme baby brambory, přidáme čerstvé bylinky, osolíme a opepříme Kampotským pepřem.
5. Maso otočíme a následně také brambory. Po chvíli steak vyjmeme a dáme ho na teplé místo odpočinout.
6. Na brambory a pancettu přidáme vejce. Maso nakrájíme na plátky, osolíme a přidáme černý Kampotský pepř. Můžeme podávat.
Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!
Miroslav
Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji
Dejna
Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!
Hana