DOPRAVA ZDARMA ZÁSILKOVNOU při objednávce nad 500 Kč!

Ingredience

Recept (1 porce):

  • 300g hovězího vysokého roštěnce
  • 300ml hovězího vývaru
  • 2 lžičky dijonské hořčice
  • 50ml smetany
  • 250g brambor
  • 50g parmazánu
  • Drcený červený a černý pepř
  • Sůl
  • Olivový olej Chiaalon ATILIO
  • Maldonská sůl

Autor: David v kuchyni

Postup

1. Brambory nakrájíme na plátky silné cca centimetr, poklademe vedle sebe na plech s pečícím papírem, zalijeme olivovým olejem a dáme do trouby předehřáté na 250°C. Pečeme dokud nebudou ze spodu do zlatova.

2. Vývar dáme do rendlíku a svaříme dokud nezhoustne. Následně přidáme smetanu, hořčici a dochutíme solí a pepřem. Vaříme do dosáhnutí požadované konzistence.

3. Brambory vyndáme z trouby, posypeme parmazánem, červeným pepřem a lehce osolíme.

4. Steak vytažený minimálně 30 minut před tepelnou úpravou z lednice důkladně potřeme olivovým olejem.

5. Pánev rozpálíme na maximum a poté na ni opatrně položíme steak. Opékáme (při této velikosti) cca 2,5 minuty z každé strany. Otáčíme pouze jednou.

6. Následně steak vyjmeme z pánve a necháme aspoň 3 minuty odpočinout na teplém místě.

7. Troubu zapneme na gril a zapečeme sýr na bramborech do zlatova.

8. Ohřejeme omáčku.

9. Steak nakrájíme na plátky.

10. Servírujeme parmezánové brambory, omáčku a na ní poklademe plátky steaku. Ten posypeme maldonskou solí a hrubě drceným černým pepřem.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

"Objednávala jsem už dvakrát, vše bylo doručeno v pořádku, s milým osobním vzkazem uvnitř krabice. Objednané mlýnky ( české ručně vyráběné z masivního jasanu ) jsou nádherné, perfektně melou. Pepře nádherně voní a skvěle chutnají. Prostě to nemá chybu."

Cibébka

"Dobrý den. Již máme doma druhou zásilku a naši spokojenost nelze vyjádřit jedním slovem. Jsme velmi spokojeni. K ještě většímu potěšení z Vašich produktů přispěla i reportáž v Objektivu na ČT1. Pokud nám dovolí opět cestovat, už víme, kam chceme ... :-) Ať se Vám daří!"

Romana

"Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!"

Hana

UŽ VÁM NIC NEUTEČE

Chcete vědět, jak se pěstuje nejlepší pepř světa a zdarma získat naši brožuru Příběh pepře?
Rádi byste jako první věděli o akčních novinkách? Přihlaste u nás svoji emailovou adresu! A žádná kulička už vám neuteče.

Delivery methods
payments