🔥  Akce 1+1 na černý Kampotský pepř|🚚  Doprava ZDARMA s využitím Zásilkovny nad 500 Kč!|⏱  Produkty bez gravírování odesíláme do druhého dne

Ingredience

  • Smetana ke šlehání min. 30 % tuku 400 g
  • bílá čokoláda 400g
  • vanilkový lusk 1ks
  • plátková želatina 6ks
  • cukr krystal 100g
  • med 50g
  • celý mák 50g
  • vlašské ořechy 100g
  • máslo 50g
  • rebarbora 600g
  • lístkové těsto 1bal.
  • grenadina sirup 100ml
  • jahody 200g
  • borůvky 100g
  • červený Kampotský pepř

Autor: Ladislav Floreán

Postup

Pochoutka z bílé čokolády s vanilkou

1. Namočte nakrájenou želatinu do studené vody a nechte ji několik minut nabobtnat. Do hrnce nalijte smetanu ke šlehání a přidejte 2 lžíce krystalového cukru.

2. Vanilkový lusk podélně rozřízněte, malým nožem vyškrábněte všechny vnitřky a vše přidejte ke smetaně a cukru. Bílou čokoládu nalámejte nebo nakrájejte na přibližně stejné kousky a vložte do mísy..

3. Když je smetana horká, ale ne vařící, pomalu ji nalijte na bílou čokoládu a za stálého míchání čokoládu postupně rozpouštějte.

4. Poté z plátků želatiny vymačkejte přebytečnou vodu a metličkou je vmíchejte do směsi smetany a bílé čokolády. Nalijte do připravené, vymazané formy a dejte na 12 hodin do chladničky.

Lístkové těsto

1. Rozválené listové těsto rozložte na plech vyložený pečicím papírem. Potřete je rozpuštěným máslem a medem. Posypte hnědým cukrem a mákem.

2. Navrch nastrouhejte vlašské ořechy. Na těsto položte pečicí papír a zatěžkejte ho dalším plechem. Pečte při 180 °C dozlatova a dokřupava.

Pošírovaná rebarbora

1. Rebarboru omyjte, odkrojte konce a nakrájejte na požadované kousky. Do hrnce přidejte vodu a cukr v poměru 2:1. Přidejte také grenadinový sirup, abyste získali růžově zbarvený sladký vývar. Rebarboru pošírujte 1-3 minuty, aby se úplně nerozvařila a zachovala si svůj tvar.

Macerované jahody

1. Jahody omyjte, osušte a nakrájejte na různé kousky. Přendejte do mísy a ochuťte trochou krystalového cukru a grenadinového sirupu. Nechte několik minut macerovat.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

"Objednávala jsem už dvakrát, vše bylo doručeno v pořádku, s milým osobním vzkazem uvnitř krabice. Objednané mlýnky ( české ručně vyráběné z masivního jasanu ) jsou nádherné, perfektně melou. Pepře nádherně voní a skvěle chutnají. Prostě to nemá chybu."

Cibébka

"Dobrý den. Již máme doma druhou zásilku a naši spokojenost nelze vyjádřit jedním slovem. Jsme velmi spokojeni. K ještě většímu potěšení z Vašich produktů přispěla i reportáž v Objektivu na ČT1. Pokud nám dovolí opět cestovat, už víme, kam chceme ... :-) Ať se Vám daří!"

Romana

"Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!"

Hana

UŽ VÁM NIC NEUTEČE

Chcete vědět, jak se pěstuje nejlepší pepř světa a zdarma získat naši brožuru Příběh pepře?
Rádi byste jako první věděli o akčních novinkách? Přihlaste u nás svoji emailovou adresu! A žádná kulička už vám neuteče.

Delivery methods
payments