Pečený fenykl s parmazánem s černým Kampotským pepřem
Na tento recept budete potřebovat:
- 3-4 bulvy fenyklu
- olivový olej
- Kampotský pepř (černý)
- sůl
- strouhaný parmezán (1/2 hrnku až hrnek)
- jarní cibulka
Postup:
1. Rozehřejeme si troubu na 180°C. Fenyklové stonky zkrátíme a dáme stranou
(zelenou nať/lístky budeme potřebovat). Fenykl nakrájíme vertikálně na cca 0,8-1cm
tlusté části, vychází zhruba na 4 plátky.
2. Na spod plechu přidáme olivový olej, na něj naklademe fenykl a znovu zakápneme olivovým olejem. Jemně posolíme, ne moc,
protože parmezán je sám hodně slaný a popepříme kapotským černým pepřem.
3. Dáme péct do trouby na cca 35minut, poté posypeme strouhaným parmezánem a
ještě vrátíme zpátky na 3 minuty. Nakonec můžeme ještě znovu trošku popepřit
čerstvě umletým pepřem a přidat nakrájenou jarní cibulku a fenyklové lístky.
Můžete servírovat jen takto, třeba s dipem, nebo jako příloha ke steaku či s pečenou zeleninou.
Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!
Miroslav
Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji
Dejna
Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!
Hana