Na tento recept budete potřebovat: 

- 3-4 bulvy fenyklu
- olivový olej
- Kampotský pepř (černý) 
- sůl
- strouhaný parmezán (1/2 hrnku až hrnek)
- jarní cibulka

Postup:
1. Rozehřejeme si troubu na 180°C. Fenyklové stonky zkrátíme a dáme stranou
(zelenou nať/lístky budeme potřebovat). Fenykl nakrájíme vertikálně na cca 0,8-1cm
tlusté části, vychází zhruba na 4 plátky.

2. Na spod plechu přidáme olivový olej, na něj naklademe fenykl a znovu zakápneme olivovým olejem. Jemně posolíme, ne moc,
protože parmezán je sám hodně slaný a popepříme kapotským černým pepřem.

3. Dáme péct do trouby na cca 35minut, poté posypeme strouhaným parmezánem a
ještě vrátíme zpátky na 3 minuty. Nakonec můžeme ještě znovu trošku popepřit
čerstvě umletým pepřem a přidat nakrájenou jarní cibulku a fenyklové lístky.

Můžete servírovat jen takto, třeba s dipem, nebo jako příloha ke steaku či s pečenou zeleninou.

Sledujte kardamomma na instagramu.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

"Naprosto úžasný pepř (hlavně červený). A skvělý přístup k zákazníkům. Tady platí, že jejich přání je, aby všichni byli spokojeni."

Petra

"Chuťově úžasný pepř, krásné balení a design a celkově skvělý projekt, který mne nadchnul!"

Kristýna

"Fair trade na nejvyšší úrovni. Chytrá, krásná a opravdická prezentace Kambodže s láskou a neuvěřitelnou péčí. Pepper Field rulezzzz!!!! Díky díky díky za vaši krásnou, voňavou a prospěšnou práci!"

Markéta

UŽ VÁM NIC NEUTEČE

Chcete vědět, jak se pěstuje nejlepší pepř světa a zdarma získat naši brožuru Příběh pepře?
Rádi byste jako první věděli o akčních novinkách? Přihlaste u nás svoji emailovou adresu! A žádná kulička už vám neuteče

Dopravci
MasterCard a Visa certifikaty