AKCE 1+1 na černý Kampotský pepř | DOPRAVA ZDARMA ZÁSILKOVNOU při objednávce nad 500 Kč!

Ingredience

Chlebová placka (12ks)

  • 150 ml plnotučného mléka
  • 10 g moučkového cukru
  • 10 g sušeného droždí
  • 450 g polohrubé mouky
  • 5 g soli
  • 5 g prášku do pečiva
  • 30 g rostlinného oleje
  • 150 g bílého jogurtu
  • 1ks vejce prášku do pečiva
  • 5 g černého Kampotského pepře

Další ingredience

  • 2x250 g Hovězího Rib Eye steaku (vysoký roštěnec)
  • 2 plátky Pancetty / Slaniny
  • 200 g zeleného chřestu
  • 200 g bílého chřestu
  • 100 g ředkviček
  • 100 g medvědího česneku
  • 100 ml slunečnicového oleje
  • 1 ks žloutku
  • 100 g másla
  • 10 g soli
  • 5 g černého Kampotského pepře

Autor: Ondra Hutník

Postup

1. Suroviny na chlebovou placku vymícháme v těsto, vytvoříme 12 bochánků a necháme odležet cca 30 minut.

2. Hovězí Rib Eye steaky vyndáme 30 minut před grilováním z chladu. Osolíme a opepříme černým Kampotským pepřem a obalíme v pancettě nebo slanině a připevníme provázkem.

3. Na rozpálený gril položíme maso, vpíchneme Meater a nastavíme v aplikaci teplotu na stupeň Medium.

4. V mezičase připravíme majonézu tak, že do žloutku zašleháme olej z medvědího česneku.

5. Máslo osolíme a opepříme Kampotským pepřem a v rendlíku rozpustíme na rozpáleném grilu.

6. Chřest nakrájíme na proužky, ředvičky na plátky a dáme grilovat.

7. Z odpočinutého těsta vyválíme chlebové placky a opékáme na grilu na máslem s Kampotským pepřem. Máslem potíráme placky z obou stran.

8. Po upozornění aplikace, na dokončení masa na požadovaný stupeň propečení, odstavíme steaky a necháme je odpočinout 10 minut.

9. Sundáme chlebové placky z grilu, potřeme je majonézou z medvědího česneku. Hovězí maso nakrájíme na plátky a přidáme na placky. Přidáme ogrilované ředkvičky a chřest, dozdobíme čerstvými listy medvědího česneku. Dochutíme solí a černým Kampotským pepřem.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

"Objednávala jsem už dvakrát, vše bylo doručeno v pořádku, s milým osobním vzkazem uvnitř krabice. Objednané mlýnky ( české ručně vyráběné z masivního jasanu ) jsou nádherné, perfektně melou. Pepře nádherně voní a skvěle chutnají. Prostě to nemá chybu."

Cibébka

"Dobrý den. Již máme doma druhou zásilku a naši spokojenost nelze vyjádřit jedním slovem. Jsme velmi spokojeni. K ještě většímu potěšení z Vašich produktů přispěla i reportáž v Objektivu na ČT1. Pokud nám dovolí opět cestovat, už víme, kam chceme ... :-) Ať se Vám daří!"

Romana

"Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!"

Hana

UŽ VÁM NIC NEUTEČE

Chcete vědět, jak se pěstuje nejlepší pepř světa a zdarma získat naši brožuru Příběh pepře?
Rádi byste jako první věděli o akčních novinkách? Přihlaste u nás svoji emailovou adresu! A žádná kulička už vám neuteče.

Delivery methods
payments