AKCE 1+1 na černý Kampotský pepř | DOPRAVA ZDARMA ZÁSILKOVNOU při objednávce nad 500 Kč!

Ingredience

Pro 10 porcí

  • 1 ks pštrosího vejce (lze nahradit 20ks slepičích vajec z volného výběhu)
  • 200 g ovčí brynzy
  • 400 g hub portobello, kačenky (český smrž)
  • 100 g baby špenátu
  • 200 g ředkviček
  • 50 ml slunečnicového oleje
  • Zelený lyofilizovaný Kampotský pepř
  • Solný květ

Autor: Matteo De Carli

Postup

1. Vezmeme si větší pánev typu Paella a vložíme ji na rozpálený gril. Do pánve přidáme slunečnicový olej a necháme rozehřát.

2. Nakrájíme si houby na menší kousky. Vložíme je do pánve a restujeme.

3. Rozbijeme pštrosí vejce kladivem nebo aku vrtačkou. Vejce vlijeme na orestované houby a zamícháme.

4. Když je vejce skoro udělané nadrobíme nahoru ovčí brynzu, posypeme nakrájenými ředkvičkami a dozdobíme listy mladého špenátu.

5. Dosolíme a dochutíme zeleným lyofilizovaným pepřem.

6. Stáhneme pánev z grilu a nakrájíme na porce.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

"Objednávala jsem už dvakrát, vše bylo doručeno v pořádku, s milým osobním vzkazem uvnitř krabice. Objednané mlýnky ( české ručně vyráběné z masivního jasanu ) jsou nádherné, perfektně melou. Pepře nádherně voní a skvěle chutnají. Prostě to nemá chybu."

Cibébka

"Dobrý den. Již máme doma druhou zásilku a naši spokojenost nelze vyjádřit jedním slovem. Jsme velmi spokojeni. K ještě většímu potěšení z Vašich produktů přispěla i reportáž v Objektivu na ČT1. Pokud nám dovolí opět cestovat, už víme, kam chceme ... :-) Ať se Vám daří!"

Romana

"Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!"

Hana

UŽ VÁM NIC NEUTEČE

Chcete vědět, jak se pěstuje nejlepší pepř světa a zdarma získat naši brožuru Příběh pepře?
Rádi byste jako první věděli o akčních novinkách? Přihlaste u nás svoji emailovou adresu! A žádná kulička už vám neuteče.

Delivery methods
payments