Omeleta z pštrosího vejce s ovčí brynzou, houbami a lyofilizovaným pepřem
Ingredience
Pro 10 porcí
- 1 ks pštrosího vejce (lze nahradit 20ks slepičích vajec z volného výběhu)
- 200 g ovčí brynzy
- 400 g hub portobello, kačenky (český smrž)
- 100 g baby špenátu
- 200 g ředkviček
- 50 ml slunečnicového oleje
- Zelený lyofilizovaný Kampotský pepř
- Solný květ
Autor: Matteo De Carli
Postup
1. Vezmeme si větší pánev typu Paella a vložíme ji na rozpálený gril. Do pánve přidáme slunečnicový olej a necháme rozehřát.
2. Nakrájíme si houby na menší kousky. Vložíme je do pánve a restujeme.
3. Rozbijeme pštrosí vejce kladivem nebo aku vrtačkou. Vejce vlijeme na orestované houby a zamícháme.
4. Když je vejce skoro udělané nadrobíme nahoru ovčí brynzu, posypeme nakrájenými ředkvičkami a dozdobíme listy mladého špenátu.
5. Dosolíme a dochutíme zeleným lyofilizovaným pepřem.
6. Stáhneme pánev z grilu a nakrájíme na porce.
Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!
Miroslav
Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji
Dejna
Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!
Hana