Legendární pepřová omáčka z Bruxx
Ingredience
- Červený Kampotský pepř: 20 g
- Máslo: 25 g + 25 g na zjemnění
- Koňak: 100 ml
- Masová šťáva demi glace: 200 ml
- Hovězí vývar: 100 ml
- Smetana: 50 ml
- Kampotská sůl dle chuti
Autor: Oldřich Matoušek (Bruxx)
Postup
1. Na rozpáleném másle zpěníme pepř z mlýnku.
2. Přilijeme koňak a oflambujeme.
3. Přidáme demi glace, hovězí vývar a zredukujeme na požadovanou hustotu.
4. Zjemníme smetanou a studeným máslem.
5. Dle potřeby osolíme.
Dobrou chuť!
Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!
Miroslav
Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji
Dejna
Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!
Hana