Kuřecí stehna na Kampotském pepři se salátkem s jahodami a balzamikovým octem
Na 4 porce pečených kuřecích stehen na kampotském pepři, se salátem s jahodami a balzamikovým octem budete potřebovat.
- 16 ks kuřecích stehen
- 2 kávové lžíce černého kampotského pepře
- 1 citron
- 2 stroužky česneku
- 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
- 1 rozmarýn
- 125 g rukoly
- 250 g polníčkového salátu
- 6 ks jahod
- stařený balzamikový ocet
1. Kuřecí stehna necháme marinovat 30 minut v olivovém oleji s citronovou šťávou a nastrouhanou kůrou,
rozmarýnem, česnekem a dvěma kávovými lžícemi Kampotského pepře.
2. Gril anebo troubu si rozehřejeme na 180 stupňů a poté pečeme anebo grilujeme zhruba 30 minut, dokud kůže nebude křupavě
zlatá. Maso je v průběhu pečení potřeba průběžně otáčet.
3. Mezitím co se griluje kuřecí, tak si umyjeme salát a nakrájíme jahody. Až bude kuře téměř hotové, přidáme jahody do salátu
s trochou olivového oleje a stařeného balzamikového octa.
Salát dobře promícháme a servírujeme s kuřecími stehny.
Dobrou chuť.
Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!
Miroslav
Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji
Dejna
Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!
Hana