Kachní prsa s divokou zeleninou, hřibovou omáčkou a čokoládou Herůfek

Ingredience
Pro 4 porce
- 4 kachní prsa
- 2 papriky
- 100g smržů
- 1 cibule
- Černý Kampotský pepř
- 20g tmavé čokolády Herůfek
- Hřibová omáčka
- Solný květ
- Extra panenský olivový olej
Autor: Matteo De Carli
Postup
1. Nařízněte několikrát kůži na kachních prsou.
2. Přidejte černý Kampotský pepř a solný květ.
3. Umístěte kachnu stranou s kůží na rozpálené Petromax litinové pláty.
4. Nakrájejte zeleninu na velké kusy nebo ji celou hoďte přímo do ohně.
5. Otáčejte kachnu i zeleninu dle potřeby.
6. Přidejte smrže.
7. Když je kachna hotová, dejte ji bokem a nechte ji odpočívat na teplém místě cca 10 minut.
8. Nakrájejte kachnu a přidejte zeleninu s hříbky.
9. Přidejte hřibovou omáčku.
10. Na finiš dejte solný květ a černý Kampotský pepř.
11. Zasypte vše jemně strouhanou tmavou čokoládou s Kampotským pepřem od Herůfek.
Galerie






Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!
Miroslav
Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji
Dejna
Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!
Hana