🚚  Doprava ZDARMA do Zásilkovny už jen do dnešní půlnoci!

Ingredience

Pro 4 porce

Autor: Matteo De Carli

Postup

1. Nařízněte několikrát kůži na kachních prsou.

2. Přidejte černý Kampotský pepř a solný květ.

3. Umístěte kachnu stranou s kůží na rozpálené Petromax litinové pláty.

4. Nakrájejte zeleninu na velké kusy nebo ji celou hoďte přímo do ohně.

5. Otáčejte kachnu i zeleninu dle potřeby.

6. Přidejte smrže.

7. Když je kachna hotová, dejte ji bokem a nechte ji odpočívat na teplém místě cca 10 minut.

8. Nakrájejte kachnu a přidejte zeleninu s hříbky.

9. Přidejte hřibovou omáčku.

10. Na finiš dejte solný květ a černý Kampotský pepř.

11. Zasypte vše jemně strouhanou tmavou čokoládou s Kampotským pepřem od Herůfek.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

"Objednávala jsem už dvakrát, vše bylo doručeno v pořádku, s milým osobním vzkazem uvnitř krabice. Objednané mlýnky ( české ručně vyráběné z masivního jasanu ) jsou nádherné, perfektně melou. Pepře nádherně voní a skvěle chutnají. Prostě to nemá chybu."

Cibébka

"Dobrý den. Již máme doma druhou zásilku a naši spokojenost nelze vyjádřit jedním slovem. Jsme velmi spokojeni. K ještě většímu potěšení z Vašich produktů přispěla i reportáž v Objektivu na ČT1. Pokud nám dovolí opět cestovat, už víme, kam chceme ... :-) Ať se Vám daří!"

Romana

"Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!"

Hana

UŽ VÁM NIC NEUTEČE

Chcete vědět, jak se pěstuje nejlepší pepř světa a zdarma získat naši brožuru Příběh pepře?
Rádi byste jako první věděli o akčních novinkách? Přihlaste u nás svoji emailovou adresu! A žádná kulička už vám neuteče.

Delivery methods
payments