Jelení hřbet na čerstvém salátu z chřestu a jahod s tmavě červeným Kampotským pepřem
Ingredience
Pro 2 porce
- 1 jelení hřbet 500-600 g od Windsor
- 8 zelených nebo fialových stonků chřestu
- 8 bílých chřestů
- Míchaný salát 250 g
- Solný květ
- tmavě červený Kampotský pepř
- Tymián
- Máslo
- Extra panenský olivový olej
- Balsamikový ocet
- Česnek
Autor: Matteo De Carli
Postup
1. Maso osolte, opepřete, potřete česnekem a tymiánem, přidejte trochu másla.
2. Vložte na gril, aby se maso opeklo. Chřest oloupejte. Nakrájejte jahody.
3. Jelení hřbet postupně otáčejte.
4. Salát přelijte extra panenským olivovým olejem a balzamikem přidejte do něj nakrájené jahody a chřest.
5. Vyjměte zvěřinu a dejte ji na 10 minut odpočinout na teplé místo.
6. Nakrájejte zvěřinu na plátky.
7. Položte ji na salát, přidejte solný květ a tmavě červený Kampotský pepř.
Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!
Miroslav
Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji
Dejna
Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!
Hana