Jahodový koláč pečený na grilu s červeným Kampotským pepřem

Ingredience
- Kynuté těsto
- Ovoce dle chutí, v našem případě jahody
- Drobenka
- Červený Kampotský pepř
Příprava grilu a příslušenství
1. Big Green Egg roztopíme na cca 200 °C a vložíme keramickou desku, tzv. convEGGor.
2. Připravíme si litinovou pánev, kterou vymažeme máslem.
Postup
1. Těsto vyndáme cca 1 hod. před pečením z lednice a necháme ohřát na pokojovou teplotu. Poté jej rozválíme na tenkou placku o velikosti litinové pánve nebo formy, ve které budeme péct
2. Placku vložíme do vymazané formy, v našem případě litinové pánve BGE. jahody očistíme a rozkrojíme podélně napůl, poté jimi poklademe rozválené těsto.
3. Bohatě zasypeme drobenkou. Opepříme červeným Kampotským pepřem. Pečeme při 200 °C cca 20 min, do „zlatova“.
4. Necháme krátce odpočnout a nakrájíme na trojúhelníky. Můžeme podávat jen tak, nebo ze zmrzlinou dle chuti.
Galerie






Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!
Miroslav
Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji
Dejna
Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!
Hana