DOPRAVA ZDARMA ZÁSILKOVNOU při objednávce nad 500 Kč!

Ingredience

Recept (5 porcí):

  • 400ml smetany na vaření 12%
  • 100g vysokoprocentní čokolády
  • 1 lžíce kakaa
  • 6 plátků želatiny
  • 250g lesního ovoce
  • Červený Kampotský pepř
  • Sladidlo dle chuti (nemusí být)

Autorka: zhubnivkuchyni

Postup

1. Do hrnce dáme smetanu, nalámanou čokoládu a lžíci kakaa. Zvolna zahříváme na mírném plameni, dokud se čokoláda nerozpustí a celá směs krásně nespojí. Stáhneme z plotny.

2. Plátky želatiny necháme nabobtnat v pár lžících vody asi 10 minut. Potom želatinu vmícháme do ještě teplé směsi a necháme pořádně rozpustit (pokud směs není dostatečně teplá, můžeme ji vrátit na plotnu, ale pozor jen zahříváme, směs nesmí vřít).

3. Směs rozdělíme do misek a dáme vychladit do lednice, nejlépe přes noc.

4. Lesní ovoce svaříme, můžeme osladit a nakonec do něho přidáme čerstvě namletý červený kampotský pepř. Ovoce přidáme na ztuhlou panna cottu a máme hotovo.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

"Objednávala jsem už dvakrát, vše bylo doručeno v pořádku, s milým osobním vzkazem uvnitř krabice. Objednané mlýnky ( české ručně vyráběné z masivního jasanu ) jsou nádherné, perfektně melou. Pepře nádherně voní a skvěle chutnají. Prostě to nemá chybu."

Cibébka

"Dobrý den. Již máme doma druhou zásilku a naši spokojenost nelze vyjádřit jedním slovem. Jsme velmi spokojeni. K ještě většímu potěšení z Vašich produktů přispěla i reportáž v Objektivu na ČT1. Pokud nám dovolí opět cestovat, už víme, kam chceme ... :-) Ať se Vám daří!"

Romana

"Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!"

Hana

UŽ VÁM NIC NEUTEČE

Chcete vědět, jak se pěstuje nejlepší pepř světa a zdarma získat naši brožuru Příběh pepře?
Rádi byste jako první věděli o akčních novinkách? Přihlaste u nás svoji emailovou adresu! A žádná kulička už vám neuteče.

Delivery methods
payments