Chřestová polévka s petrželkovým pestem a bílým Kampotským pepřem
Ingredience
- 500 g chřestu
- 125 g pórku
- 3 lžíce olivového oleje
- 900 ml vody
- Bílý Kampotský pepř dle chuti
- Kampotská sůl dle chuti
- Smetana
Petrželkové pesto:
- 40 g petrželky
- 50 g vlašských ořechů
- 2 stroužky česneku
- 40 g parmezánu
- Sůl
- 2-3 lžíce citrónové šťávy
- 100 ml olivového oleje
Autor: Veronika Jansová (Tasty Kitchen)
Postup
1. Na oleji orestujeme na kousky nakrájený chřest a pórek.
2. Zalijeme vodou a vaříme do změknutí.
3. Dochutíme solí a bílým Kampotským pepřem.
4. Zjemníme smetanou.
5. Přidáme petrželkové pesto, krutony a můžeme podávat.
Dobrou chuť!
Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!
Miroslav
Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji
Dejna
Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!
Hana