Carpaccio z lososa, červený Kampotský pepř a pažitka
Ingredience
- 400 g filetů z lososa z udržitelného chovu (Boxxi)
- 4 kousky pažitky
- Extra panenský olivový olej
- Červený Kampotský pepř
- Solný květ
Autor: Matteo De Carli
Postup
1. Lososa nakrájejte na velmi tenké plátky a položte na talíř.
2. Přidejte nakrájenou pažitku.
3. Dochutíme extra panenským olivovým olejem a solí. Posypte mletým červeným Kampotským pepřem.
4. Jednoduchý, ale vynikající předkrm je hotový!
Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!
Miroslav
Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji
Dejna
Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!
Hana