Bulgur se sušenými rajčaty a červeným Kampotským pepřem

Ingredience
3-4 porce:
- 200g bulguru
- 120g sušených rajčat
- 1 lžíce olivového oleje
- 100g parmazánu
- 2 papriky
- 2 jarní cibulky
- Citrón
- Sůl
- Červený Kampotský pepř
Doba přípravy: 25 minut
Autorka: Tasty Kitchen
Postup
Bulgur uvaříme do poloměkka (cca 13-15minut), odstavíme a přebytečnou vodu slijeme.
Smícháme ho se lžící olivového oleje. Přikrytý necháme odpočinout.
Mezitím si připravíme sušená rajčata, na kostičky nakrájenou jarní cibulku a papriku. Směs krátce orestujeme na pánvi a pak přimícháme s citrónovou šťávou k bulguru.
Dochutíme solí a červeným Kampotským pepřem a na talířích posypeme parmazánem a dozdobíme bazalkou.
Galerie

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!
Miroslav
Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji
Dejna
Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!
Hana