🔥  Akce 1+1 na černý Kampotský pepř|🚚  Objednávky bez gravírování odesíláme do druhého dne.|⏱  Produkty bez gravírování odesíláme do druhého dne

Ingredience

3-4 porce:

  • 200g bulguru
  • 120g sušených rajčat
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 100g parmazánu
  • 2 papriky
  • 2 jarní cibulky
  • Citrón
  • Sůl
  • Červený Kampotský pepř

Doba přípravy: 25 minut

Autorka: Tasty Kitchen

Postup

Bulgur uvaříme do poloměkka (cca 13-15minut), odstavíme a přebytečnou vodu slijeme.

Smícháme ho se lžící olivového oleje. Přikrytý necháme odpočinout.

Mezitím si připravíme sušená rajčata, na kostičky nakrájenou jarní cibulku a papriku. Směs krátce orestujeme na pánvi a pak přimícháme s citrónovou šťávou k bulguru.

Dochutíme solí a červeným Kampotským pepřem a na talířích posypeme parmazánem a dozdobíme bazalkou.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

"Objednávala jsem už dvakrát, vše bylo doručeno v pořádku, s milým osobním vzkazem uvnitř krabice. Objednané mlýnky ( české ručně vyráběné z masivního jasanu ) jsou nádherné, perfektně melou. Pepře nádherně voní a skvěle chutnají. Prostě to nemá chybu."

Cibébka

"Dobrý den. Již máme doma druhou zásilku a naši spokojenost nelze vyjádřit jedním slovem. Jsme velmi spokojeni. K ještě většímu potěšení z Vašich produktů přispěla i reportáž v Objektivu na ČT1. Pokud nám dovolí opět cestovat, už víme, kam chceme ... :-) Ať se Vám daří!"

Romana

"Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!"

Hana

UŽ VÁM NIC NEUTEČE

Chcete vědět, jak se pěstuje nejlepší pepř světa a zdarma získat naši brožuru Příběh pepře?
Rádi byste jako první věděli o akčních novinkách? Přihlaste u nás svoji emailovou adresu! A žádná kulička už vám neuteče.

Delivery methods
payments