BABA GANOUSH s lyofilizovaným Kampotským pepřem

Ingredience
- 2 malé lilky
- 2 stroužky česneku
- 4 lžíce olivového oleje
- sůl
- lyofilizovaný Kampotský pepř
- 2 lžíce tahini pasty
- snítka listové petržele
- 2 lžíce citronové šťávy
Autor: Petr Pejřimovský
Postup
1. Upéct a spálit lilky.
2. Vydlabat měkkou dužinu a nasekat nožem.
3. Dochutit česnekem, solí, lyofilizovaným Kampotským pepřem, olejem, citronovou šťávou, tahini pastou.
4. Servírujte ozdobené petrželí.
Galerie







Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!
Miroslav
Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji
Dejna
Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!
Hana